Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Ti hol ismerkedtetek meg a barátotokkal?
Figyelt kérdés
Az a probléma, hogy az internet használhatatlan a normális emberek megismeréséhez, a szaunákban, illetve a különféle szórakozóhelyeken sem a hosszú párkapcsolat megtalálása a cél...
Ti merre kerestetek?
A (normális) válaszokat előre is köszönöm
19f
2017. febr. 18. 00:56
1/16 anonim válasza:
Párommal mi 5 éve ismertük meg egymást gayromeon.
3/16 anonim válasza:
Házibuliban :)
De ismerek olyat aki planetromeon ismerkedett meg a párjával, és lassan 3 éve együtt vannak
4/16 anonim válasza:
Itt. Mas kategoriaban. 5 eve jarunk. 3 eve egyutt elunk, jovore eskuszunk.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Ezekszerint meg lehet valahogy oldani az ismerkedést... :)
2017. febr. 18. 10:51
6/16 anonim válasza:
Mi majdnem 5 eve vagyunk egyutt a párommal egyutt is lakunk és planetromeon ismertuk meg egymast. 27/f
7/16 anonim válasza:
Barátokon keresztűl, egy koncerten.
8/16 A kérdező kommentje:
De planetromeon hogy lehet? Én is fennt vagyok, de senki nem akar ott párkapcsolatot, vagy ha azt írja, hogy igen, akkor se lehet vele találkozni, mert csak képeket akar...
Nagyon nehéz!
2017. febr. 18. 13:15
9/16 anonim válasza:
Mármint semmilyen képet nem mutatsz neki magadról találkozás előtt? Mert az azért szerintem természetes, hogy legalább valami képet küldjünk magunkról netes társkeresésnél?
10/16 A kérdező kommentje:
Persze, van kép!
Csak másmilyen képet akarnak jobbára, amiből le lehet szűrni, hogy nem tartalmas ismerkedésre vágyik...
2017. febr. 18. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!