Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt tartós párkapcsolatban éltek, hol és hogyan ismerkedtetek össze?
Ő 5. osztályos volt, mikor èn elkerültem az ő iskolájába 4. osztályba. :D
Aztán rá 10èvre összejöttünk, azóta már van egy gyerekünk :D
a netes társkeresésben ismertem meg az összes komolyabb (és nem komolyabb)barátnőmet.
szerintem működő dolog, főleg ha az embernek alapból nincs nagy baráti köre, és nyilván nem jár egyedül pubokba stb, hogy hátha lesz ott valaki, aki neki tetszik, és épp nincs senkije.
Új hobbikba, tevékenységekbe kezdtem és elkezdtem új közösségekbe járni. Nem az ismerkedés kedvéért, hanem olyasmit csináltam/csinálok, ami egyébként is érdekel, leköt.
Egy ilyen közösségben ismertem meg a párom. Előnye, hogy máris adott volt a közös érdeklődési kör.
Egy utazás során, teljesen véletlenül ismerkedtünk meg a férjemmel.
Az előző két komoly kapcsolatom pedig baráti társaságon keresztül, "haver haverja" szituban. Mondjuk én sosem "kerestem párt", nem voltam elzárkózva az ismerkedéstől, de nem erőltettem soha, nagyon jól éreztem magam egyedül (1-1 kapcsolatom között évek teltek el, de nem akartam csak azért társat, hogy legyen valakim).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!