Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pasik, ti mit szerettek abban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti mit szerettek abban?

Figyelt kérdés

Ha valaki gyerekes és tinis, pedig már nem tizenéves?

Jó dolog az, ha valaki még huszon-harmincévesen is tizenéves kisfiúként viselkedik? Vagyis éretlen, csak a mának él, nincsenek igazán tervei. De cserébe jól néz ki, vékony, szép arca van.

Ez a fontosabb, hogy ilyen a külseje, és nem érdekel titeket, hogy gyerekes, vagy inkább legyen komolyabb, legyenek céljai az életben...?

2017. dec. 30. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretem ha külsőre gyerekes/tinis, de belsőleg már komolyabb, érettebb :)

Én is ilyen vagyok

2017. dec. 30. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, lányos, vékony, babaarcú, de a viselkedésem komoly és határozott.

A külső és belső nem függ egymástól.

2017. dec. 31. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak az ilyenek jönnek be.
2018. jan. 1. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
3%

Miféle kérdés ez? Van lakásom, életem, nem eltartatni akarom magam, és nem álmodozok háromgyerekes családról, amikor két fiú még a kezét se foghatná meg egymásnak az utcán... Nem a diplomák számához, meg a családfenntartó képességhez vonzódom.

Igen, ahhoz vonzódom, hogy szép az arca, ami esztétikai élményt nyújt, szexi a teste, ami fizikai izgalmat ébreszt. Vizuális lény vagyok. És szerintem van még pár milliárd fiú/férfi ezen a bolygón, aki érti, amit leírtam. Persze, jó ha az illető jóindulatú, jóravaló, aranyos, kedves, sőt még okos, értelmes is... De nekem biztos nem fog "bevizesedni a bugyogóm" attól, hogy valakit nyakkendőre kötöttek valamelyik komolyabb irodaházban.

2018. jan. 1. 23:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak külsőre legyen tinis.
2018. jan. 2. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!