Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerencsétlen hülye vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsétlen hülye vagyok vagy szentimentális hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki szimpatikusnak tűnik, de csak látásból ismerem (annyi, hogy köszönünk egymásnak) kb. Pár hónappal ezelőtt, úgy voltam vele, hogy szívesen megismerném jobban. Viszont akkor úgy nézett ki, engem az élet máshova fog sodorni, így nem akartam semmibe belekezdeni. Most mégse költöztem el, így eszembe ötlöt, hogy talán megpróbálhatnám. Már épp úgy voltam vele, hogy valamilyen kellően átlátszó, mondvacsinált indokkal írok neki, hátha eszkalálódik belőle valamilyen beszélgetés. Viszont unalmamban pörgettem a tindert, és pont felugrott az ő profilja. Természetesen ment jobbra. Most abban reménykedek, hogy pörgeti rendesen a tindert és persze jó irányba húz. Szerintetek ilyen szánalmasan reménykedjek abban, hogy összejön a match és, ha nem történik semmi, hagyjam az egészet vagy egy próbát még lehet tenni az eredeti tervemmel?

2019. nov. 12. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Egy férfi felemeli a telefont, és tárcsáz.

Egy életképtelen hímnemű meg pörgeti a tindert és a csodában bízik...

2019. nov. 12. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

ha tényleg jól nézel ki, esetleg van rajtad egy kis izom, akkor van esélyed, hogy jobbra húz

de gondolom annyira nem nézel ki jól, mert akkor nem lennél ilyen szerencsétlen

2019. nov. 12. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha élőben próbálod meg :)
2019. nov. 12. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek várod a csodát ha ott a lehetőség? Legyél már férfi az Istenedet. Menj oda hozzá vagy írj neki és próbáld meg. Így legfeljebb majd csak siránkozni fogsz, hogy valaki mást talált akiben van mersz.
2019. nov. 12. 11:10
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
1: Mit tárcsáz? Nem is ismeri, nem tudja a számát még....
2019. nov. 12. 19:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, a tárcsázást kicsit erősnek éreztem, de átjött a lényeg. Köszi a válaszokat, ment a zöld. Nekem nagyon nehéz ez, na mindegy egy kis lépést legalább megpróbáltam.

Amúgy a válaszadók nem szerinti megoszlását megkérdezhetem?

2019. nov. 13. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!