Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, összebútoroznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összebútoroznátok egy olyan férfival, aki nem tud se írni, se olvasni, nem is szép, de a semmíből is pénzt csinál? Mellette, még dolgoznotok sem kéne. Nem éri nektek jobban, mint a szentimentális hülyeségek?

Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 19:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha szeretem és tolerálja, hogy imádok olvasni és kisebb könyvtáram van. (cuccaim 2/3 könyv) És hogy mellette én bizony dolgozni fogok (szeretem a munkám).

Akkor miért ne?🤔

2018. okt. 19. 19:26
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

A semmiből hogy csinál pénzt? Lopja?

Ha nem tudsz írni olvasni, akkor egy vállalkozást se tudsz elindítani, de még bankszámlád sincs, onnantól meg már elég valószínű, h vagy minimálbéres feketemunkás, vagy bűnöző vagy......

2018. okt. 19. 19:27
 3/17 anonim ***** válasza:
79%

Lehet mellette hapsikkal chatelni. Jó party.

32/f

2018. okt. 19. 19:27
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Es szeretek dolgozni.
2018. okt. 19. 19:29
 5/17 anonim ***** válasza:
34%
Aki a semmiből pénzt tud csinálni,tud írni és olvasni is.És igen,összejönnék ilyennel,inkább mint hogy 8 diplomája legyen amit minden percben felhoz miközben egy fillért nem tud felmutatni,csak szövegel.
2018. okt. 19. 19:38
 6/17 anonim ***** válasza:
97%
Csak egy okot mondj, miért érné meg jobban az aranykalitka az őszinte érzések nélkül?! Amúgy letojom,ha van pénze, megvan mindenem amire szükségem van, ezen felül mit tud nyújtani?
2018. okt. 19. 19:46
 7/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem.
2018. okt. 19. 19:49
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Imádom a munkám és nem jövök össze lúzerokkal, akik még írni-olvasni se tudnak. Az nem az én szintem. Az alja nép biztos összejön veled.
2018. okt. 19. 20:15
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

Ez egy hülyeség, manapság már senki sem tud írás-olvasás nélkül sok pénzt keresni.

Ahhoz hogy vegyél vmit és aztán eladd papírozni kell, számlázni, és manapság már mindent interneten kell intézni amúgyis.

Nem hinném h a valóságban ilyen előfordulhat.

2018. okt. 19. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:
96%

nem tud se írni, se olvasni (eleve, ezt hogy), és a semmiből is pénzt csinál?

álmodj tovább.

és a az írni és olvasni tudás szentimentális hülyeség? bocs, valahogy nem vonzanak a primitív lények.

2018. okt. 19. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!