Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összebútoroznátok egy olyan férfival, aki nem tud se írni, se olvasni, nem is szép, de a semmíből is pénzt csinál? Mellette, még dolgoznotok sem kéne. Nem éri nektek jobban, mint a szentimentális hülyeségek?
Ha szeretem és tolerálja, hogy imádok olvasni és kisebb könyvtáram van. (cuccaim 2/3 könyv) És hogy mellette én bizony dolgozni fogok (szeretem a munkám).
Akkor miért ne?🤔
A semmiből hogy csinál pénzt? Lopja?
Ha nem tudsz írni olvasni, akkor egy vállalkozást se tudsz elindítani, de még bankszámlád sincs, onnantól meg már elég valószínű, h vagy minimálbéres feketemunkás, vagy bűnöző vagy......
Lehet mellette hapsikkal chatelni. Jó party.
32/f
Ez egy hülyeség, manapság már senki sem tud írás-olvasás nélkül sok pénzt keresni.
Ahhoz hogy vegyél vmit és aztán eladd papírozni kell, számlázni, és manapság már mindent interneten kell intézni amúgyis.
Nem hinném h a valóságban ilyen előfordulhat.
nem tud se írni, se olvasni (eleve, ezt hogy), és a semmiből is pénzt csinál?
álmodj tovább.
és a az írni és olvasni tudás szentimentális hülyeség? bocs, valahogy nem vonzanak a primitív lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!