Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összebútoroznátok egy olyan férfival, aki nem tud se írni, se olvasni, nem is szép, de a semmíből is pénzt csinál? Mellette, még dolgoznotok sem kéne. Nem éri nektek jobban, mint a szentimentális hülyeségek?
van ilyen forma.
roberto durán panama leghíresebb embere,a középsúlyú box legnagyobb alakja a mai napig,gazdag és analfabéta.
Persze, egy folyószámlát nem tudna nyitni, ha nem tud írni, olvasni...
Amúgy valószínűleg troll kérdés, de nem jönnék össze sosem olyannal, aki nincs velem azonos szellemi színvonalon. A pénze meg nem kell, köszönöm, van nekem sajátom. Dolgozni meg fogok, mert nekem ez a hobbim is. Az hogy nem tud írni, olvasni csak akkor fogadnám el, ha diszlex/diszgráf. Ismerek olyat, aki ezzel a betegséggel küzd, de amúgy egy teljesen értelmes valaki. De gondolom itt nem erre célzott a kérdés.
Csak a kigyurt helyes fiuk erdekelnek. Nekem van munkam es eltartom magam. Magamhoz hasonlo ‘kulturalis hatter’ legyen.
Valasz: a kerdesben szeplo ferfiakat azonnal elutasitom a ‘kulturalis kulonbozoseg ‘ miatt.
N
Nem.
1. Alap, egy bizonyos fokú intelligencia a partneremnek. Ha íràs- olvasàs tudàsàra nincs igénye akkor szàmomra ő nem potenciàlis szellemi partner mert buta.
2. A hàzastàrsammal mindketten szeretünk olvasni, és beszélgetünk is az olvasott könyvekről .( vannak közös kedvencek is). Kb 400 könyvünk van itthon és minden évben gyarapszik 30-50 db könyvvel.
3. Nem hiszem hogy egy analfabéta tud pénzt csinàlni.
4. Tovàbbà, bàr nem keresek sokat, szeretem a munkàmat, és sose adnàm fel. Nem óhajtok kitatott élősködő lenni aki a testével fizet a lakhatàsért, kajàért.
5. Nekem a szerelmem, akihez vonzódom külsőleg is, és a köztünk lévő összhang ( ami a személyiségünkből, és a hasonló igényekből, hasonló értékrendből fakad), illetve az önbecsülésem is többet ér bàrmilyen luxusnàl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!