Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, összebútoroznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összebútoroznátok egy olyan férfival, aki nem tud se írni, se olvasni, nem is szép, de a semmíből is pénzt csinál? Mellette, még dolgoznotok sem kéne. Nem éri nektek jobban, mint a szentimentális hülyeségek?

Figyelt kérdés
2018. okt. 19. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt olvastam valakiről, lehet, hogy te is róla olvastál, és az ihlette a kérdést. Azért a mai világban nehéz elboldogulni írás és olvasás tudása nélkül, szóval nagyon jó kapcsolatok kellenek, hogy ne verjenek át, én ezt nem merném megkockáztatni.
2018. okt. 19. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

van ilyen forma.

roberto durán panama leghíresebb embere,a középsúlyú box legnagyobb alakja a mai napig,gazdag és analfabéta.

2018. okt. 19. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Persze, egy folyószámlát nem tudna nyitni, ha nem tud írni, olvasni...

Amúgy valószínűleg troll kérdés, de nem jönnék össze sosem olyannal, aki nincs velem azonos szellemi színvonalon. A pénze meg nem kell, köszönöm, van nekem sajátom. Dolgozni meg fogok, mert nekem ez a hobbim is. Az hogy nem tud írni, olvasni csak akkor fogadnám el, ha diszlex/diszgráf. Ismerek olyat, aki ezzel a betegséggel küzd, de amúgy egy teljesen értelmes valaki. De gondolom itt nem erre célzott a kérdés.

2018. okt. 19. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kigyurt helyes fiuk erdekelnek. Nekem van munkam es eltartom magam. Magamhoz hasonlo ‘kulturalis hatter’ legyen.

Valasz: a kerdesben szeplo ferfiakat azonnal elutasitom a ‘kulturalis kulonbozoseg ‘ miatt.

N

2018. okt. 19. 21:09
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha se írni, se olvasni nem tud, akkor pénzt sem tud csinálni tisztességes munkával. Tehát kizárt, hogy összebútorozzak vele!
2018. okt. 19. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Tehát beköltözik a lakásomba egy bunkó paraszt, odaröffent, hogy maradjak itthon, és még büszke is erre? Ez az álmom.
2018. okt. 19. 22:50
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

1. Alap, egy bizonyos fokú intelligencia a partneremnek. Ha íràs- olvasàs tudàsàra nincs igénye akkor szàmomra ő nem potenciàlis szellemi partner mert buta.

2. A hàzastàrsammal mindketten szeretünk olvasni, és beszélgetünk is az olvasott könyvekről .( vannak közös kedvencek is). Kb 400 könyvünk van itthon és minden évben gyarapszik 30-50 db könyvvel.

3. Nem hiszem hogy egy analfabéta tud pénzt csinàlni.

4. Tovàbbà, bàr nem keresek sokat, szeretem a munkàmat, és sose adnàm fel. Nem óhajtok kitatott élősködő lenni aki a testével fizet a lakhatàsért, kajàért.

5. Nekem a szerelmem, akihez vonzódom külsőleg is, és a köztünk lévő összhang ( ami a személyiségünkből, és a hasonló igényekből, hasonló értékrendből fakad), illetve az önbecsülésem is többet ér bàrmilyen luxusnàl.

2018. okt. 20. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!