Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztiznétek, ha a párotok csinálna egy közös szelfit egy szép youtuber lánnyal a PlayIT-en, és betenné a mobilján háttérképnek?
Tegnap voltam a PlayIT-en, aztán megfordult ez a gondolat a fejemben, mikor megláttam a minecraftos dedikálóasztalnál ülve Körcsönyei Pollát (Polla Channel: https://www.youtube.com/channel/UC_3loac0bwdMclOf9CujyDg ), miközben egymás után csattantak el a közös szelfik, bár akkor inkább csak 6-20 év közötti lányokkal.
Ti mit tennétek ilyen esetben? Akár szakítást is okozhat?
Nincs azzal gond, ha valaki képet készít a kedvencével, teljesen mindegy, hogy az egy énekes, színész vagy akár egy youtube sztár, de ha háttérképnek is beteszi az már egy kicsit furcsa. Viszont amennyiben ez semmiben sem befolyásolná a kapcsolatunkat nem hiszem, hogy gondot csinálnék ebből és szakítanék.
Persze ha már azt venném észre, hogy álmodozik és csak erről a személyről beszél, vagyis már túlságosan rajongana érte, az már egy kicsit más dolog lenne.
Nekem egy meztelen angyal a hátterem az intim pontokat egy kezében tartott fém kereszttel takarja a laptopon és a Facebook-on.
Az asszony nem szól érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!