Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hisztiznétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztiznétek, ha a párotok csinálna egy közös szelfit egy szép youtuber lánnyal a PlayIT-en, és betenné a mobilján háttérképnek?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam a PlayIT-en, aztán megfordult ez a gondolat a fejemben, mikor megláttam a minecraftos dedikálóasztalnál ülve Körcsönyei Pollát (Polla Channel: https://www.youtube.com/channel/UC_3loac0bwdMclOf9CujyDg ), miközben egymás után csattantak el a közös szelfik, bár akkor inkább csak 6-20 év közötti lányokkal.

Ti mit tennétek ilyen esetben? Akár szakítást is okozhat?

2018. szept. 16. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ja, szakitas, mivel rajonnek, milyen szanalmas a csavom. Mar eleve az,hogy buta youtube-sokat istenit, na meg meg hatterkepnek is berakni (altalaban baratnot szoktak, de szerintem az is gaz). Nem kell neked baratno, rakd ki ennek a youtubernek a kepet a faladra es almodozz rola.
2018. szept. 16. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első gondolatom az volt, amit az egyes írt. Aztán az jutott eszembe, hogy én is ilyen "rajongó típus" vagyok, van csomó képem olyanokkal, akikért rajongok. Szóval igazából nem zavarna, ha a pasim is szelfizne a rajongása tárgyával, még ha nem is tudom, mi az a PlayIT, meg a Minecraftról is csak azt tudom, hogy valami számítógépes játék. A háttérképet már furcsállnám kicsit, én se teszem be a sajátjaimat háttérnek, de nem hinném, hogy emiatt szakítanék.
2018. szept. 16. 13:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
jó kis tini kérdés
2018. szept. 16. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Polla minden, csak nem szép szerintem, Egyébként én is rajongó típus vagyok 30-hoz közel is, de a háttérképemen mindig a gyerekeim vannak. 😊 Nem hisztiznék, de furcsán néznék.
2018. szept. 16. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs azzal gond, ha valaki képet készít a kedvencével, teljesen mindegy, hogy az egy énekes, színész vagy akár egy youtube sztár, de ha háttérképnek is beteszi az már egy kicsit furcsa. Viszont amennyiben ez semmiben sem befolyásolná a kapcsolatunkat nem hiszem, hogy gondot csinálnék ebből és szakítanék.

Persze ha már azt venném észre, hogy álmodozik és csak erről a személyről beszél, vagyis már túlságosan rajongana érte, az már egy kicsit más dolog lenne.

2018. szept. 16. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Az embereket ez komolyan érdekli?? Hová jut még az emberiség........
2018. szept. 16. 14:14
 7/8 peca1000 ***** válasza:
28%

Nekem egy meztelen angyal a hátterem az intim pontokat egy kezében tartott fém kereszttel takarja a laptopon és a Facebook-on.

Az asszony nem szól érte :)

2018. szept. 16. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem szól, még pofán bsznád.
2018. szept. 16. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!