Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szednétek fel egy olyan pasit aki egoista, önimádó, pénzes, viszont nagyon nagyon jó a humora?
Figyelt kérdés
"sehogy"-ot írni nem ér :)
Nem tudom milyen új dologgal lehetne megfogni úgy hogy lányok tapasztalatai érdekelnek :)
2019. nov. 11. 23:51
1/7 anonim válasza:
Minek kell neked egy egoista majom?
2/7 anonim válasza:
Az ilyennél csak akkor van esélyed, ha nem kell neked, ha leszarod a fejét.
3/7 anonim válasza:
Igen. Az ilyeneknek a céltudatos penzes önallo vagy tudatos nagyratörö hatarozott es egyuttal bàjos nök(akiket el is tud nyomni)az idealjai.
Szoval meselj karrierröl, penzszerzesi ötletekröl, nagyravagyo tervekröl
4/7 anonim válasza:
# 3-as mond valamit... Utóbbi vagyok, valószínűleg ezért akadt rám ilyen típusból is.
5/7 anonim válasza:
Elsősorban lapáttal, miután agyonvertem.
Nem tudom, mit vársz. Én nem igénylem a tiprást, mitöbb, vakarózni tudok az ilyen emberektől
6/7 anonim válasza:
Miért akarsz lesüllyedni az ő önimádó, egoista, pénzimádó szintjére? Komolyan kell ez neked...? Biztos találsz igényesebbet is.
7/7 anonim válasza:
Bocs, de ennél többre becsülöm magam, szomorú, hogy te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!