Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egoista férfi sosem fog megváltozni?
Figyelt kérdés
Belementem egy olyan kapcsolatba ahol a férfi túlzottan egoista de nem csak szimplán magabiztos hanem annyira önző, hogy csak a saját dolgaival foglalkozik. Nagyon ritkán az én nézeteimet is szem elé vette de nagy sértődés árán. Gondoltam majd később megváltozik és előtérbe helyezi az én igényeimet is illetve igazodik majd hozzám nem csak én hozzá. Most már pár napja nem jelentkezik nem reagál az üzeneteimre sem. Szerintetek érdemes még küzdenem érte és várni hogy majd megváltozik?2018. febr. 23. 09:11
2/19 anonim válasza:
Nem fog megváltozni, biztos lehetsz benne
3/19 anonim válasza:
Idővel csak rosszabb lesz.
Menekülj!
4/19 anonim válasza:
Ha nem 20 éves, akkor kicsi az esélye...
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy darabig még fájni fog a hiánya de remélem tényleg jól döntök, ha nem keresem többet.
2018. febr. 23. 09:21
6/19 A kérdező kommentje:
22 éves férfiről van szó.
2018. febr. 23. 09:21
7/19 anonim válasza:
feleségem 40 ő sem változott meg csak rosszabb lett önimádobb,önzőbb egyre jobban,válts
9/19 anonim válasza:
Sajnos SOHA NEM fog megbaltozni.
10/19 anonim válasza:
Mit mondott, mikor elmondtad neki, hogy ez a probléma?
Ha szakítani fogtok a jövőre nézve egy tanács, ne menj bele olyan emberrel kapcsolatba, akitől azt várod, hogy megváltozzon. Arra nem lehet építeni senkinél szinte, hogy "majd miattam más lesz". Csiszolódnak egymáshoz, kompromisszumokat kötnek..stb az emberek egy kapcsolatban, de gyökeresen nem változtatnak a személyiség jegyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!