Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egoista férfi sosem fog megváltozni?

Figyelt kérdés
Belementem egy olyan kapcsolatba ahol a férfi túlzottan egoista de nem csak szimplán magabiztos hanem annyira önző, hogy csak a saját dolgaival foglalkozik. Nagyon ritkán az én nézeteimet is szem elé vette de nagy sértődés árán. Gondoltam majd később megváltozik és előtérbe helyezi az én igényeimet is illetve igazodik majd hozzám nem csak én hozzá. Most már pár napja nem jelentkezik nem reagál az üzeneteimre sem. Szerintetek érdemes még küzdenem érte és várni hogy majd megváltozik?

2018. febr. 23. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akkor tudna megváltozni, ha belátná, hogy ez baj. Esetleg segítséget kérne, mert lehet amúgy nárcisztikus zavara is.

Neki viszont így kényelmes. Jó neki, hogy nem jelentkezik napokig, és te mégis futsz hozzá - pont így voltam az exemmel, és nem lett jó vége.

Nem fog megváltozni, mert NEM IS AKAR.

22/N

2018. febr. 23. 10:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem megváltoztatni kell a másikat, hanem jól választani.
2018. febr. 23. 10:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Cseréld le. :D
2018. febr. 23. 12:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Mindenki változik s meg fog változni, eléri a tökéletességet.

Ez a kisfiú még messze van e ponttól, nincs vele mit tenned kéne. Élj tovább, reagálj fölényesen ha jelentkezik.

2018. febr. 23. 14:31
 15/19 WheneverYouWant ***** válasza:
Nem fog változni... örülj neki hogy így alakult.
2018. febr. 23. 15:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megfogadom a tanácsaitokat és lemondok róla mert tényleg nincs értelme ilyen ember után futni.
2018. febr. 23. 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát, fúha, nem tudom. Ismerek egy ilyet, aki olyasmi, mintha szerelmes lenne magába, persze ez nem pontos megfogalmazás; mert igazából hírből sem ismeri ezeket az érzéseket, hogy szeretet, szerelem; de ránézel, és ilyesmi süt le róla. Legalábbis régebben sokkal egyértelműbben ez sütött le róla. Mostanra lehetséges még az is, hogy csak jobb színész lett, azért lett kedvesebb az ábrázata; de szerintem azért még mindig nagyon egós, de úgy érzem, talán már valamit fejlődött is ilyen téren. Valamicskét, de azért még van hova jutnia.:) De annyira talán nem reménytelen, mint eredetileg gondoltam; hacsak, tényleg nem attól tűnik valamelyest kedvesebbnek, hogy tényleg pusztán csak jobb színész lett; jobbra fejlesztette a színészképességeit.
2018. febr. 23. 20:43
 18/19 anonim ***** válasza:

*Amúgy szerintem valamennyire mindig egós marad; és épp annyira, hogy a személyiségével eltaszítson, habár külsőre teljesen bejön.

Ez valami gyermekkori sérülés eredménye lehet. Vagy elhanyagolták sokszor ok nélkül indokolatlanul leszídták ("Nem szerettek engem?-sértődött, duzzogó hangnemet képzelj hozzá, mint egy kisgyerek- Akkor én majd szeretem magamat!"); vagy elkényeztették és istenítették, hogy elhitte, hogy egyértelműen mások fölé helyezheti magát. Mert ő pl művelt, vagy jó mondjuk matekból, vagy csak úgy simán alapjáraton is jó; és már születésekor is mekkora istencsászár volt.

2018. febr. 23. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Bárki megváltozhat ha akar. Ha akar.
2018. febr. 24. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!