Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egoista férfi sosem fog megváltozni?
Akkor tudna megváltozni, ha belátná, hogy ez baj. Esetleg segítséget kérne, mert lehet amúgy nárcisztikus zavara is.
Neki viszont így kényelmes. Jó neki, hogy nem jelentkezik napokig, és te mégis futsz hozzá - pont így voltam az exemmel, és nem lett jó vége.
Nem fog megváltozni, mert NEM IS AKAR.
22/N
Mindenki változik s meg fog változni, eléri a tökéletességet.
Ez a kisfiú még messze van e ponttól, nincs vele mit tenned kéne. Élj tovább, reagálj fölényesen ha jelentkezik.
*Amúgy szerintem valamennyire mindig egós marad; és épp annyira, hogy a személyiségével eltaszítson, habár külsőre teljesen bejön.
Ez valami gyermekkori sérülés eredménye lehet. Vagy elhanyagolták sokszor ok nélkül indokolatlanul leszídták ("Nem szerettek engem?-sértődött, duzzogó hangnemet képzelj hozzá, mint egy kisgyerek- Akkor én majd szeretem magamat!"); vagy elkényeztették és istenítették, hogy elhitte, hogy egyértelműen mások fölé helyezheti magát. Mert ő pl művelt, vagy jó mondjuk matekból, vagy csak úgy simán alapjáraton is jó; és már születésekor is mekkora istencsászár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!