Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg minden férfi képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden férfi képes megváltozni, ha van kiért?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon csapja nekem a szelet, de közben barátnője van. Állítólag már nincsenek meg olyan jól, de nem tudom, hogy mi igaz belőle. Én egyre jobban beleszerettem. Ő már sok nővel volt előttem, de én nekem ő az első komolyabb szerelmem (ahogy az egyik rajzfilmben fogalmazták, nekem ő a ding). Egy hetet adtam neki, hogy elhagyja a barátnőjét. Komolyan gondolja velem, mert mondta, hogy szeretne gyerekeket meg házat vásárolni már. Volt hogy többször is összevesztünk hosszabb-rövidebb időre, és mindig bocsánatot kért. A leghosszabb összeveszésünk két hétig tartott és az idő alatt mindennap vagy személyesen vagy üzenetben bocsánatot kért. Mindketten 22 évesek vagyunk.
2016. máj. 23. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt senki nem változik meg mások kedvéért, csak a sajátja kedvéért.

Másrészt soha nem bíznék olyan emberben, aki úgy nyomul rám, hogy közben van valakije, mert NINCS gerince! Ennyit biztosan látsz te is!

A többi kamu szöveg házról meg gyerekekről csak rizsa.

Ha valaki szeret téged, annak nem kellenek hetek, hogy szabaddá tegye magát és nem kell várni rá. Akar téged, tesz érte, hogy az övé legyél. A többi körítés nevetségesen naív álmodozás. Semmi más.

2016. máj. 23. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg minden nő azt hiszi, miatta megváltoznak a férfiak?
2016. máj. 23. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mindenki változik egy kicsit a párjáért, mindenki alkalmazkodik a másikhoz, az én barátom pl leszokott a cigiről értem, DE az alapvető személyiségjegyeken nem fog változtatni senki. Ha ő neked csapja a szelet mikor van barátnője, akkor ennyire tisztességes, ez nem nagyon fog változni.

Persze mindenre van lehetőség, de én biztos nem bíznék meg ilyen férfiban.

22L

2016. máj. 23. 19:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Csak és kizárólag miattad nem fog megváltozni. Ellenben, ha már amúgy is vágyik a megállapodásra és veled el tudná képzelni a jövôjét, akkor lehetséges. Azonban mi nem tudhatjuk, mi jár a fejében, így nehéz válaszolni. Sajnos azonban a tendencia nem azt mutatja, hogy 22 évesen a férfiak szeretnének gyökeret ereszteni, aki viszont igen, az elôtte sem csapongott ide-oda. De reméljük a legjobbakat. :)
2016. máj. 23. 19:11
 5/14 anonim ***** válasza:

#1 tökéletesen igazad van!

#2 látod, ilyen buták. A 3as válaszoló is azt hiszi, hogy miatta szokott le a barátja a cigiről.. mintha minden a nők körül forogna...

2016. máj. 23. 19:30
 6/14 anonim ***** válasza:

Mire kell heteket várni? "Nem szeretlek Gizi, szakítok veled. Szia".

2 másodperc. Hetek? Mire??

2016. máj. 23. 19:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem Az ilyen típusú emberek nem változnak meg. Majd ha már ti sem lesztek meg olyan jól , akkor mellőled fog kaparni más csaj után. Borítékolható, hogy téged is meg fog csalni, ahogy a barátnőjével is megteszi. Biztos nem te vagy az első akinél próbálkozik mellőle. Az ilyenek megbízhatatlanok, és mindig is azok lesznek.
2016. máj. 23. 19:41
 8/14 anonim ***** válasza:
Miért tartod magad olyan különlegesnek, h érted változzon meg?
2016. máj. 23. 19:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg veled is ugyanezt fogja csinálni.

Amint elmúlik a rózsaszín köd, újra csajozni fog.

Láttam már ilyet sajnos. :/

2016. máj. 23. 20:16
 10/14 ~OnLány~ ***** válasza:

Az elsőnek tényleg igaza van.

Ugyan már, hogy hihetsz el ennyi mindent neki, mikor már van valakije?! Milyen ház meg gyerekek?

Képzelem, hogy ugyan ezt a dumát adja be a barátnőjének is.

De amúgy tőled is gáz, hogy 22 éves létedre egy foglalt férfi ígéreteire hallgatsz. Legyen eszed és vedd észre, hogy ebből nem lesz semmi.

Persze hogy bocsánatot kér, mert -tudjuk mire- jó vagy neki.

2016. máj. 23. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!