Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden férfi képes megváltozni, ha van kiért?
Egyrészt senki nem változik meg mások kedvéért, csak a sajátja kedvéért.
Másrészt soha nem bíznék olyan emberben, aki úgy nyomul rám, hogy közben van valakije, mert NINCS gerince! Ennyit biztosan látsz te is!
A többi kamu szöveg házról meg gyerekekről csak rizsa.
Ha valaki szeret téged, annak nem kellenek hetek, hogy szabaddá tegye magát és nem kell várni rá. Akar téged, tesz érte, hogy az övé legyél. A többi körítés nevetségesen naív álmodozás. Semmi más.
Attól függ, mindenki változik egy kicsit a párjáért, mindenki alkalmazkodik a másikhoz, az én barátom pl leszokott a cigiről értem, DE az alapvető személyiségjegyeken nem fog változtatni senki. Ha ő neked csapja a szelet mikor van barátnője, akkor ennyire tisztességes, ez nem nagyon fog változni.
Persze mindenre van lehetőség, de én biztos nem bíznék meg ilyen férfiban.
22L
#1 tökéletesen igazad van!
#2 látod, ilyen buták. A 3as válaszoló is azt hiszi, hogy miatta szokott le a barátja a cigiről.. mintha minden a nők körül forogna...
Mire kell heteket várni? "Nem szeretlek Gizi, szakítok veled. Szia".
2 másodperc. Hetek? Mire??
Valószínűleg veled is ugyanezt fogja csinálni.
Amint elmúlik a rózsaszín köd, újra csajozni fog.
Láttam már ilyet sajnos. :/
Az elsőnek tényleg igaza van.
Ugyan már, hogy hihetsz el ennyi mindent neki, mikor már van valakije?! Milyen ház meg gyerekek?
Képzelem, hogy ugyan ezt a dumát adja be a barátnőjének is.
De amúgy tőled is gáz, hogy 22 éves létedre egy foglalt férfi ígéreteire hallgatsz. Legyen eszed és vedd észre, hogy ebből nem lesz semmi.
Persze hogy bocsánatot kér, mert -tudjuk mire- jó vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!