Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden férfi képes megváltozni, ha van kiért?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki nagyon csapja nekem a szelet, de közben barátnője van. Állítólag már nincsenek meg olyan jól, de nem tudom, hogy mi igaz belőle. Én egyre jobban beleszerettem. Ő már sok nővel volt előttem, de én nekem ő az első komolyabb szerelmem (ahogy az egyik rajzfilmben fogalmazták, nekem ő a ding). Egy hetet adtam neki, hogy elhagyja a barátnőjét. Komolyan gondolja velem, mert mondta, hogy szeretne gyerekeket meg házat vásárolni már. Volt hogy többször is összevesztünk hosszabb-rövidebb időre, és mindig bocsánatot kért. A leghosszabb összeveszésünk két hétig tartott és az idő alatt mindennap vagy személyesen vagy üzenetben bocsánatot kért. Mindketten 22 évesek vagyunk.2016. máj. 23. 18:54
11/14 anonim válasza:
Ên is azt mondom neked mint a rajzfilmben ding!!!!!józanodj már ki!
12/14 anonim válasza:
ma 19:30
Előtte vígan cigizett, aznap, hogy először megcsókolt és összejöttünk, aznap lerakta a cigit, mert tudta hogy engem zavar. Azóta is mondogatja, hogy én "segítettem" neki leszokni. Szóval gyanítom volt közöm a dologhoz :D
13/14 anonim válasza:
Azok a fránya hollywoodi romantikus filmek....
14/14 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele és még a csókig sem jutottunk el. Csak puszi, hosszú ölelések... Ettől közelebb nem akarom engedni, de már egyre nehezebb kibírni nélküle.
2016. máj. 24. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!