Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban egoista lennék vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban egoista lennék vagy inkább csak megvédem magamat a rossztól?

Figyelt kérdés
Azzal kezdeném, hogy mindig is sokkal másabb voltam mint a társaim. A lányokra, a párkapcsolatra vagy az életre mindig is máshogyan tekintettem. A húszas éveimben járok és kapcsolatot képtelen voltam kialakítani a másik nemmel. Azt tapasztaltam meg, hogy egy hozzám hasonló fiú nem érdemli meg a lányok figyelmét. Tizenévesen amikor még naív voltam vágytam a lányokra, a közelségükre, a szeretetükre. Ma már majdhogynem az ellenségemet látom bennük. Nem tudok egyikőjüknek sem bízni és távolságtartó lett a magatartásol velük szemben. A párkapcsolat és a szex számomra csak szavak, jelentessel nem bírnak. Megszűnt létezni számomra a szexuális vágyam. Nem akarok kötődni senkihez sem mert tudom ha lenne egy kapcsolatom nem érezném jól magamat benne. Olyan dolgokat kellene tennem amiket nem szeretnék és jelenleg szándékosan kerülöm őket. Az, hogy huszonévesen szűz vagyok és kapcsolati téren semmit sem tudok felmutatni engem az nem zavar. Nem aggódom,hogy nem lesz családom és amiatt sem, hogy nem tapasztalom meg a szexualitás örömeit sem. Nem kergetek hiú ábrándokat. A szüzességem számomra nem teher amitől meg kell szabadulnom hanem inkább olyan mintha nem is létezne. A mai lányoknak, nőknek nem egy olyan fiúra van szükségük mint amilyen én vagyok.

2019. jún. 10. 13:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Oke akkor mi a kerdes?

Egoista tuti nem vagy, az egoistaknak hatalmas onbizalmuk van neked meg semennyi. Ez inkabb valami felrement envedo mechanizmus, ilyen "ha nem erdekel akkor nincs is" fele. Ha tenyleg jol erezned magad nem agyalnal ezen, nem is foglalkoznal vele.

2019. jún. 10. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nézd ha nem vagy szép akkor kikellbtalálnod valami mást amihez magadhoz vonzzhatod az elenkező nem érdeklődését
2019. jún. 10. 13:59
 3/11 anonim ***** válasza:
46%

Lúzer vagy pont

Mi értelme az ilyen kérdésnek?

2019. jún. 10. 14:00
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy az ellenkező nem érdeklődést tanúsítson felém.
2019. jún. 10. 14:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ezzel védekezel, mintha azt mondanád:ne bántsatok, nekem ez így jó! Holott süt a soraidból, hogy valahol mélyen bánt és zavar,illetve megidealizálod ezt helyzetet, csak hogy mások ne szóljanak meg.
2019. jún. 10. 14:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Mások ha megszólnak engem nem érdekel. Nyíltan felvállalom az álláspontomat ahogyan idáig is tettem. Kérdezték tőlem, hogy van-e már valakim és elmondtam, hogy nincsen és ne is legyen.
2019. jún. 10. 14:26
 7/11 A legrosszindulatúbb ***** válasza:

Én se bízok egyikükben sem, viszont attól még dugni jó őket.

Viccet félretéve szerintem ideje kitörnöd abból a burokból, amit magadnak alkottál, mert úgy belefásulsz, hogy a büdös életben nem fogsz szabadulni. Nyitottnak kell lenni velük, közvetlennek, s nyitott szemmel járni-kelni a világban. Ha rád mosolyog valaki, vagy szemez veled hosszasan, visszamosolyogsz, vagy mi több, leszólítod. Nem igényel PhD-t. Nyilván nem arra gondolok, hogy 100-ből 80-nál kezdeményezni kell, de észre lehet venni, kinek vagy szimpatikus első látásra.

2019. jún. 10. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:

"Azzal kezdeném, hogy mindig is sokkal másabb voltam mint a társaim"

Az alatta levő sirámot olvasva nem hinném. Nézz körül az oldalon. Ráadásul mi a kérdésed?

2019. jún. 10. 14:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam rám mosolyogni és szemezni sem a lányok. Nem keresem a tekintetüket.
2019. jún. 10. 14:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktak*
2019. jún. 10. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!