Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban egoista lennék vagy inkább csak megvédem magamat a rossztól?
Figyelt kérdés
Azzal kezdeném, hogy mindig is sokkal másabb voltam mint a társaim. A lányokra, a párkapcsolatra vagy az életre mindig is máshogyan tekintettem. A húszas éveimben járok és kapcsolatot képtelen voltam kialakítani a másik nemmel. Azt tapasztaltam meg, hogy egy hozzám hasonló fiú nem érdemli meg a lányok figyelmét. Tizenévesen amikor még naív voltam vágytam a lányokra, a közelségükre, a szeretetükre. Ma már majdhogynem az ellenségemet látom bennük. Nem tudok egyikőjüknek sem bízni és távolságtartó lett a magatartásol velük szemben. A párkapcsolat és a szex számomra csak szavak, jelentessel nem bírnak. Megszűnt létezni számomra a szexuális vágyam. Nem akarok kötődni senkihez sem mert tudom ha lenne egy kapcsolatom nem érezném jól magamat benne. Olyan dolgokat kellene tennem amiket nem szeretnék és jelenleg szándékosan kerülöm őket. Az, hogy huszonévesen szűz vagyok és kapcsolati téren semmit sem tudok felmutatni engem az nem zavar. Nem aggódom,hogy nem lesz családom és amiatt sem, hogy nem tapasztalom meg a szexualitás örömeit sem. Nem kergetek hiú ábrándokat. A szüzességem számomra nem teher amitől meg kell szabadulnom hanem inkább olyan mintha nem is létezne. A mai lányoknak, nőknek nem egy olyan fiúra van szükségük mint amilyen én vagyok.2019. jún. 10. 13:46
11/11 anonim válasza:
Az én sztorim se piskóta: full vallásosnak neveltek. Ne legyen házasság előtti szex meg hasonlók. Tehát távol tartottam magamat a lányoktól.Amikor a haverok már fejemre nőttek hogy ne legyek már ennyire antiszociális akkor “ túlzásba nem viszem de némi tapasztalat nem árthat” alapon gondoltam csajozok picit. Hát full bukta lett, semmi siker. A vicces hogy hosszú éveken keresztül fölöslegesen aggódtam azon hogy bűnbe esek:-) Ami viszont megjegyzendő hogy úgy vontam magam ki a forgalomból hogy eredetileg tényleg nem tudtam bejövök-e a lányoknak vagyis ha jópasi lettem volna akkor nem éltem volna vissza vele és én valóban nem éltem volna olyan hedonista életet amire lehetőségem lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!