Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik egy fogam, de nem tudom megcsináltatni. Így sosem lesz senkim?
Nekem 31éves koromra 8 hiányzik,nem látható helyekről,igaz az egyik 4es is ki lett húzva,mint neked,na az már kicsit látszik,de a többi rendben van,épp a dokinál ülök...
Folyamatosan járok fogászatra.Most is 60ezret fogok fizetni,rengeteg pénz számomra is.De párkeresésnél még nem származott abból hátrányom,hogy 7rágófogam hiányzik.
Én is 20 vagyok, nagyon sokat jártam/járok fogorvoshoz. Sajnos hamar tönkremennek. Még kikell szedetnem a bölcsességfogaim, a többivel meg egy évig nemkell csinálni semmit ha megfelelően ápolom. Legalábbis a fogorvosom ezt mondta. Bíztató mi? :D Fogselymezek minden nap, alaposam megmosom és szájvizet is használok, de max egy évig húzom ki így is.
De hát ez van. Nekem az egyik első fogam ami lett gyökerkezelve, azt újraépítették, közelről látszik is. Koronát nem kapok rá mert ha a letörik akkor újra lehet építeni (meg tömni is a gyökérkezelt fogat, van még amit gyökérkezelni kellett). Viszont ha korona van rajta és úgy lesz baja a fogamnak akkor kikell húzni.
Nekem 2 fogam van kihúzva. A bal felső 5-ös talán? Szóval ha nagyon nézem akkor pont látszik egy kicsit mosolygás közben. Ami rettenetesen zavart egy ideig, de igazából meglettem nyugtatva hogy nem vészes. A másik amit kihúztak az egy jobb alsó hátsó fog.
Őszintén nem tudom hogy pótoljam-e őket ha lesz rá annyi pénzem. Mert tök jól megvagyok most így, és nem nagyon akarom hogy lelegyen a mellettük lévő fogaimból szedve miatta. Nagyon sokat tudnék a fogaimról és a fogorvosaimról beszélni. Volt 4-is akikhez rendszeresen jártam. Az első kettő hozzánemértése miatt elég sokat szenvedtem.
A lényeg, hogy egy hiányzó fog nem a világ vége. Lány vagy, ráadásul fiatal, aki ezen kiakad az elmehet a p@csába. Nekem sose volt gondom a fiúkkal a fogaim miatt, pedig elhiheted nem vagyok valami szép. Kihozom magamból amit csak tudok és mosolygom.
Nekem se valami jók a fogaim.Az aki egy hiányzó fog miatt nem jönne össze veled az túlságosan a külsőt nézi.Nekem pl régebben letört az egyik első fogamból és kínos volt úgy mosolyogni,nevetni.Sokáig úgy voltam vele,mert nem volt rá pénz.Mostanra már megcsináltattam.Eléggé érzékeny lány lehetsz, ha hetekig sírsz ez miatt :( Szerintem ne aggódj miatta, majd idővel megcsináltatod
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!