Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik egy fogam, de nem tudom megcsináltatni. Így
sosem lesz senkim?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, szingli, nem is volt még párkapcsolatom és szeretnék magamnak párt találni. Mivel a hétköznapok során nem igazán vagyok olyan közegben, ahol tudnék ismerkedni, emiatt inkább interneten vagy alkalmazásokon próbálkozom. Már volt egy-két találkozó, de nem lett belőle semmi. Ennek egyik fő oka az az, hogy hiányzik egy fogam (a 4., nevetés közben látszik). Tudom, hogy nem szép és azt is tudom, hogy nem egészséges, viszont sajnos nem tudok rajta segíteni. Rendesen járok ellenőrzésre és ápolom is a fogaimat, viszont nagyon rossz a genetikám. Az egész család fogproblémákkal küzd, én is már gyerekkorom óta folyamatosan látogatom a fogorvost. Egyszerűen tönkremennek a fogaim... A hiányzó fogam is többször tömve lett, gyökérkezelték, majd konkrétan széttörött az egész és nem volt mit megmenteni. A napokban ugyanígy széttörött még egy, ezt talán még meg tudják menteni, holnap kiderül. Tudom, hogy minden szempontból az lenne a legjobb, ha pótolva lenne (vagy a fogorvosom szerint még a fogszabályozás lenne egy járható út), de én ezt sajnos nem tudom kifizetni. Egyetemre járok, eddig nem tudtam mellette dolgozni és az ösztöndíjamból (ami kemény 24.000 forint) még éppen ki tudom fizetni az egyetem költségeit. Sajnos a szüleim sem tudnak ilyen mértékben támogatni, ők sem tudnák fedezni a pótlás/fogszabályzás költségeit. Ez van, én magam már kezdem elfogadni, mert úgysem tudok rajta segíteni. Viszont amikor valaki beszól miatta vagy szóvá teszi, akkor nagyon szíven üt és hetekig tudok sírni miatta, mert rosszul esik.
Simán találhatsz így is pasit. És olyat is, aki lazán kifizeti a pótlást.
Amúgy pótolni azért érdemes időben, mert a hézag felé mozdulhatnak és később már fájdalmasabb lesz a pótlás.
2019. nov. 10. 22:02
2/19 anonim válasza:
:( probalj meg dolgozni es helyre hozatni ha ennyire zavar. Nem hiszem h ez az oka hogy nem volt meg pasid.
2019. nov. 10. 22:05
3/19 anonim válasza:
Nem inkább letört a fogad?
2019. nov. 10. 22:06
4/19 anonim válasza:
Egy letört fog nem 240.ezer forint hol élsz te, kicsit túlzól kérdező
2019. nov. 10. 22:09
5/19 anonim válasza:
Valami keveset csak tudnál dolgozni mondjuk hétvégén egy nap pár órát és szünetekben.Ha egy fogad hiányzik akkor úgy tudják pótolni,hogy 2 mellette lévőt lecsiszolják és középpen lesz a pót fog ami így több mint 20e sztem.
2019. nov. 10. 22:14
6/19 anonim válasza:
Én el tudom fogadni, nekem is hiányzik egy fogam, egynek meg a fele, abban valami cucc van ami kipótolja, de ha nagyon nézed látszik. Szóval megértelek. Szerintem akit ez zavar az felszínes, nem ezen kéne múljon.
2019. nov. 10. 22:28
7/19 anonim válasza:
Ha valakinek szimpi leszel, megtetszel neki, vagy belédszeret, nem a fogaidat fogja nézni. Elvarázsolhatod a nézéseddel, a járásoddal, a csípőd ringásával :D A belső tulajdonságaiddal.
De ahogy többen is írták, gyüjtögess, ha ennyire zavar. Utána megnő az önbizalmad, bátrabban mersz flörtölni, ismerkedni, nevetni. Hajrá ;)
2019. nov. 10. 22:32
8/19 anonim válasza:
Ilyen dolog egyáltalán nem befolyásol pl nálam semmit, nekem is kiesett kb pont ugyan az nem tudtam vele mit csinálni majd pótlom. De tudom h nők hiúbbak a kinézetükre ezért átérzem h ennyire zavar. Ha normális vagy rendes akkor egy hiányzó fog nem fog az utadba állni a párkeresésben, aki meg ilyen miatt esetleg azt mondja h akkor hello szia az olyan is és jobban jársz h elmegy. Volt egy csaj khmmm az exem neki 4fogát is kikellet szedni mert elrohadt szó szerint és még így is egy rahedli pasit szédít és pedig ha tudnák mekkora kurwa... ha bár lehet h tudják és ezért mennek rá :D Ne aggód, sok sikert szerencsés lesz aki az elsőd lesz. f/26
2019. nov. 10. 22:38
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Folyamatosan romlott és hiába lett mindig megcsináltatva (tömve, gyökérkezelve), az már sosem lesz az igazi. Végül pedig ripityára törött úgy ahogy volt, azt pedig már nem lehetett megmenteni és emiatt ki lett műtve. Tehát jelenleg hiányzik. Így akkor talán érthetőbb, hogy miről van szó. Nem csak szimplán letört a fogam.
A hidat nekem nagyon nem ajánlották, azt mondták, hogy az maximum ideiglenes megoldás, mert tönkremenne a két még ép szomszédos fog. Nem értek hozzá, hogy ez hogyan működik, én ezt hallottam róla. Nekem az implantátumot és a fogszabályzót hozták fel, mint lehetséges megoldásokat.
Igen, többen is elmondták, hogy őket ez nagyon zavarja és számukra ez egy kizáró ok, kiábrándítónak tartják, ha egy lánynak hiányzik egy foga. Tehát ők konkrétan emiatt utasítottak vissza, legalábbis ezt mondták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!