Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha alig van egy pár jó fogam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alig van egy pár jó fogam a többi meg hiányzik vagy ramaty állapotban van és pénzem sincs megcsináltatni, akkor nem is lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Már nem is merek kezdeményezni lányoknál a rossz fogaim miatt.
2012. szept. 21. 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, hát a gyakorin vagy!

Itt semmi nem számít a nőknek majd meglátod!

Itt a nők állításuk szerint imádják a kisfarkú, ronda, fogatlan, alacsony pasikat!

2012. szept. 21. 00:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Első, ez nagy volt! :D

---

előbb-utóbb csak meg fogod tudni csináltatni, nem? gyűjteni rá nem tudsz? am nem tudom a lányoknál ez mennyire számít. ha amúgy kellemes személyiség vagy, elfogadhatnak, végülis nem a fogad miatt szeret v nem szeret vki

2012. szept. 21. 01:01
 3/7 anonim ***** válasza:

első XD.jogos.

amúgy meg nem valószínű.

alap igényszint a normális fogazat.

gondolom láttál mónika sót.

nem éppen a férfi ideáljairól híresült el.

2012. szept. 21. 01:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem büdös a szád akkor van esélyed csak ne vigyorogj!
2012. szept. 21. 01:13
 5/7 anonim válasza:

Mennyire gázak a fogaid? Nagyon? Pár jó fog az körülbelül mennyit jelent?

Egyébként nem ezen fog múlni a dolog. Igaz ugyan, hogy az ápolt kinézetnél fontos a megfelelő fogazat, viszont más kérdés az, ha azért nem jók a fogaid, mert nem tudod megcsináltatni.

Ha valamennyire jóképű vagy, adsz magadra, igényes vagy, jól öltözködsz, van kis stílusod, el lehet veled beszélgetni, illetve ha leszólítasz egy csajt, akkor tudsz vele kommunikálni rendesen, akkor nem a fogaid állapota fogja eldönteni a kérdést...

Ugyanis ha látja rajtad egy lány, hogy tök rendben vagy, kivéve a fogaid, akkor egyből leeshet neki, hogy azok nem véletlenül nincsenek rendben... megcsináltatnád, ha lenne rá pénzed, mivel a külsőd többi része alapján igényes vagy. De mivel ez tényleg nem olcsó /több 100 ezer állítólag :S/, így nem jött össze a dolog.

Ha a fogaid kivételével nagyobb hibád nincs, bátran ismerkedhetsz. Az a csaj, akinek a fogakon múlik a dolog, elárulja az értelmi szintjét, és még arra se való, hogy leköpd...

Ja, kort amúgy nem írtál...

2012. szept. 21. 01:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy balesetem amiben összetörtem a fogaimat,megcsinálták ugyan,de ahogy teltek az évek,letörtek a pótlások,tovább romlottak stb.. Nagyon-nagyon rosszul néztek ki,mosolyogni nem mertem,idegen emberekkel beszélgetni még annyira sem. Pénzem meg nem volt,h megcsináltassam.Ez több évig volt így,aztán hitelt vettem fel és megcsináltattam. Sajnos az a tapasztalatom,h igenis számít a lányoknál! Hiába vagy jó fej,ápolt,kedves! Plusz ugye mindig egy kicsit furcsának tartottak, mert nem volt önbizalmam,nem tudtam egy jót nevetni.Én azt mondom,h nagyon törekedj rá,h meg tudd csináltatni!
2012. szept. 21. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Gyűjtsél és csináltasd meg részenként, ahogy összejön rá a pénz. te is jobban fogod magad érezni hogyha tudod hogy nincs mit szégyellni a fogaidon, több önbizalmat ad. Igaz rohadt drágák a fogászati kezelések, de csak 1x kell kifizetni, és ha megfelelően ápolod és visszajársz ellenőriztetni, akkor örök élet!

Keress egy normális közvetlen, munkáját és pácienseit szerető/tisztelő fogorvost, és azzal csináltasd.

2012. szept. 21. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!