Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5-6 év után általában milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5-6 év után általában milyen "állapotban" van egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy ez páronként változó, mégis kíváncsi lennék, hogy az erre járók ennyi év után hogy vannak a párjukkal.
2012. jún. 12. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem rég vagyok túl egy 6,5 éves kapcsin ebből másfél évet együtt éltünk. Hát lelépett a haverommal. :( Lapos lett a kapcsolat nem foglalkoztunk egymással csak voltunk a sex is ritka volt 2-3 havonta valamikor szakítás előtt 5 hónapig semmi nem volt. Állítólag ő nem szeretett engem már elmúlt! Most már jobban érzem magam és talán jobb ez így. 24F
2012. jún. 12. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
a milyenk tiz eve tart es nagyon jol mukodik oda kell figyelni egymasra es mindent megbeszelni h.kinek h. jo es tisztelni egymast enyi az egesz
2012. jún. 12. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Kérdező miért kérded? Tanács kellene talán tudok segíteni és szívesen!

2012. jún. 12. 17:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Első, most engem gyűlölni fogsz, mert pont hasonló helyzetben vagyok, mint a haverod. Véletlenül összefutottunk a régi nagy szerelmemmel, és nagyon jól elbeszélgettünk, úgy éreztem én sem vagyok közömbös a számára. Erre (egyéb forrásból) megtudtam, hogy kb. 5-6 éve van együtt a barátjával.. Így persze nem léptem irányába, viszont nem tudom kiverni a fejemből, és azon tűnődök, hogy milyen lehet a kapcsolatuk. Hisz ahogy viselkedett velem, arra gondoltam talán már nincsenek akkora érzelmei a párja iránt.
2012. jún. 12. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
jó sz.r :D
2012. jún. 12. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem gyűlöllek téged! :)
2012. jún. 12. 18:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagy kő esett le a szívemről.:)

Szóval ez foglalkoztat, hogy vajon hányan vannak ennyi év után együtt inkább csak megszokásból. Mert mit ne mondjak, sok haver evvel biztat, hogy ki tudja, lehet, hogy csak egy apró lökés kell a feleknek, és mindenki boldogabb lenne mással. Viszont nem akarom szétzúzni valaki párkapcsolatát.:-/

2012. jún. 12. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi 5 éve vagyunk együtt, és még mindig szerelmes vagyok belé. Még mindig működik, bár mi egymás életében a legmeghatározóbb szerelmek vagyunk.

Ha nem vele lennék, de lenne másik kapcsolatom, és egyszer találkoznék vele, egyértelműen eljátszanék a gondolattal, hogy visszamegyek hozzá, ha még mindig szeretem.

2012. jún. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!