Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nuni"-nak becézi. Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Párom egy régi lány haverját (akivel anno 3 éve volt is köztük egy éjszakás kaland) A mai napig nuni-nak becézi, sokszor az én jelenlétemben is. A Csaj nem szereti ha így hívja és én sem.
Ez mennyire normális? Párommal 2 éve vagyunk együtt és együtt is élünk már másfél éve.
A csajról tudni kell hogy egy olcsó k.va, ha iszik akárkire rámászik(akor is ha ott a barátnője az illetőnek). Ráadásul nem egy nádszál szépség....
22/l
2012. jún. 12. 15:16
1/5 anonim válasza:
Ha k.va, akkor nem értem, hogy miért nem hallgat a nevére.
MEGÉRDEMLI, hogy így "becézzék".
2/5 anonim válasza:
Mondd a barátodnak hogy cuncinak becézze, az jobban hangzik.
Valószínű azért hívják így mert egy olcsó liba, szegény lány csak egy nuni!!A fiúk számára csak nuni!! Most már érted?
3/5 A kérdező kommentje:
Értem én, de normális hogy a pasim így becéz egy másik csajt úgy hogy én vagyok a barátnője?
2012. jún. 12. 18:34
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj ilyen dolgokért! Téged a neveden hív mivel tisztel, őt meg csak gúnynéven szólítja. Mondtad hogy idegesíti a lányt, hát tessék akkor már meg is van rá a válasz, csak cikizi a lányt!:)
5/5 tudatlan010110 válasza:
Nekem van Noémi ismerősöm és ebböl jött Noémi=nincsi=nuni mindenk így hivja már xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!