Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nuni"-nak becézi. Ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nuni"-nak becézi. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Párom egy régi lány haverját (akivel anno 3 éve volt is köztük egy éjszakás kaland) A mai napig nuni-nak becézi, sokszor az én jelenlétemben is. A Csaj nem szereti ha így hívja és én sem.

Ez mennyire normális? Párommal 2 éve vagyunk együtt és együtt is élünk már másfél éve.

A csajról tudni kell hogy egy olcsó k.va, ha iszik akárkire rámászik(akor is ha ott a barátnője az illetőnek). Ráadásul nem egy nádszál szépség....

22/l

2012. jún. 12. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha k.va, akkor nem értem, hogy miért nem hallgat a nevére.

MEGÉRDEMLI, hogy így "becézzék".

2012. jún. 12. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondd a barátodnak hogy cuncinak becézze, az jobban hangzik.

Valószínű azért hívják így mert egy olcsó liba, szegény lány csak egy nuni!!A fiúk számára csak nuni!! Most már érted?

2012. jún. 12. 15:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem én, de normális hogy a pasim így becéz egy másik csajt úgy hogy én vagyok a barátnője?
2012. jún. 12. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj ilyen dolgokért! Téged a neveden hív mivel tisztel, őt meg csak gúnynéven szólítja. Mondtad hogy idegesíti a lányt, hát tessék akkor már meg is van rá a válasz, csak cikizi a lányt!:)
2012. jún. 13. 09:32
 5/5 tudatlan010110 ***** válasza:
Nekem van Noémi ismerősöm és ebböl jött Noémi=nincsi=nuni mindenk így hivja már xD
2012. jún. 13. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!