Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha időközönként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha időközönként találkozom a volt párommal?

Figyelt kérdés
Két hosszú kapcsolatom volt. Az első 5 évig tartott, a második jelenleg is tart és 5 és fél éve vagyunk együtt. Szeretem a jelenlegi párom, de az agyamra megy a féltékenységével. Az exemmel jó kapcsolatban vagyunk, néha szoktunk beszélni interneten, hogy kivel miújság hogy van stb. És kb. egy évben 2-szer, 3-szor személyesen is találkozunk, beülünk valahova kávézni. A mostani párom ettől kikészül és állandóan azzal jön, hogy biztos össze akarok jönni vele. Pedig ez nem igaz! Pusztán egy közeli ismerősként, barátként tekintek rá, és érdekel mi van vele. Szerintem nála is ez a helyzet. Soha még csak szóba sem jött az újból kezdés lehetősége. Neki is van párja, nekem is van. Mit tegyek, hogy a mostani barátom is megértse ezt és ne féltékenykedjen??? Köszönöm. 25/N
2012. jún. 11. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:

"az agyamra megy a féltékenységével"

...szerinted miért te észlény?

2012. jún. 11. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
5 évig voltál együtt a palival, te meg elmész vele kettesben kávézni. Mégis mit gondoljon a szerencsétlen?
2012. jún. 11. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:

#1: Hülye vagy te.

Kérdező:

A barátod önbizalom-hiányos. Hogy a fenébe vagy vele együtt?

2012. jún. 11. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:

3.

Szerinted nem jogosan féltékenykedik hogy az exével randizgat a csaj?

2012. jún. 11. 23:07
 5/9 szamóca.. ***** válasza:
100%
ezt sosem fogja megérteni aki nem élte át:) én is küzdök vele, minden egyes párkapcsolat kezdeményemnél is, és soha, senki nem értette eddig hogy exemmel tényleg csak barátként ülünk össze. nem találtam még jó megoldást. volt hogy összeismerkedtettem őket, nem volt szerencsés. volt hogy eltitkoltam, az mégrosszabb volt.
2012. jún. 11. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem megvolt az okom, amikor egyik exbarátnőm haverommal meg nagybátyámmal találkozgatott. És ki is fakadtam miatta. Csak azóta felnőttem. Ha akar valamit tőle, akkor azt úgyis megmondja. Addig meg minek b*sszam el a bizalmat, amit nekem ad?
2012. jún. 11. 23:16
 7/9 A kérdező kommentje:

23:02 Köszi az építő jellegű hozzászólást.

23:04 Igen 5 évig VOLTUNK együtt. A jelenlegi 5 és fél éve VAGYUNK együtt. Egyáltalán nem haraggal váltunk el az előzővel. Csak bennem elmúlt a szerelem, aztán emiatt szakítottunk. Miért baj, ha jó kapcsolatban maradtunk?!

23:05 Szerintem sincs önbizalma, pedig dicsérem, mondom, hogy szeretem stb. stb. Nehéz, mert mindenért féltékenykedik :S

23:07 NEM randizunk. Beülünk vhova beszélgetünk, mint akármelyik más ismerősömmel!

23:11 Én is gondoltam rá, hogy összeismerkedtetem őket, de a párom nem kíváncsi rá….

Soha nem titkoltam előle, hogy találkozunk. Sőt mindig tudja, hogy mikor, hol talizunk. Kicsit beszámolós szagú a dolog, de ezzel is nyugtatni próbálom.

2012. jún. 11. 23:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha fontos neked a barátod, akkor tudod hanyagolni az exes találkozókat. Ennyit megér a pasid gondolom.
2012. jún. 11. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit szólnál ha ő találkozna egy nővel akivel járt 5 évig :D
2012. jún. 11. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!