Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen időközönként a legalkalmasabb párunkkal találkoznunk?
Mindennap,hetente,2hetente?Vagy mennyi szerintetek?
Eddig 3kapcsolatom ment emiatt tönkre...
Egyikben a párommal minden nap találkoztam.2,5hónap után úgymond zavart,hogy nincs egy szabad órám,csak a barátaimmal.Másodszor a párommal csak 2 hetente hétvégén találkoztunk,azt is véletlenszerűen,mert soha nem írt,hogy találkozzunk.Harmadszor pedig minden hétvégét együtt töltöttünk(3különböző személy)...
Nem tudom,hogy miért lett mindegyiknek így vége.elvégre szerintem nem vészes.bár mindig a párjaim döntöttek,hogy milyen időközönként találkozzunk.szerintetek hány naponként lenne egészséges egy párkapcsolatban a találkozó(ha kezdő fázis,semmi összeköltözés,házasság,egyéb,csak egy kapcsolat eleje!)??
Előző kapcsolatomban szép fokozatosan jutottunk el a heti 1-2 alkalomtól az összeköltözésig.
Most azonnal a napi találkozókra ugrottunk. Ha nincs más dolgom és szeretnék vele lenni, akkor találkozunk.
Meg kell kérdezni, hogy a másik mit vár és meg kell mondani, ha neked az még túl sűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!