Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam meg a barátomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy kicsit ritkábban kéne találkoznunk?

Figyelt kérdés

Ő fülig szerelmes belém, állandóan velem lenne. Én is szeretem őt, de azért nem akarok minden nap vele lenni, szeretek néha egyedül is ellenni, vagy barátnőimmel mászkálni. Meg nekem kicsi gyerekem van, ami nem is gond, mert ha barátommal találkozom, akkor jön a pici is, nagyon szeretik egymást, de egy ekkora gyerek mellett sok a házimunka is, de már szalad az egész lakás, néha jó lenne egész nap csak azzal foglalkozni. Barátom persze dolgozik, de elég hülye beosztása van, délelőtt dolgozik négy órát, de még elég korán reggel, aztán meg este nyolcra megy vissza és éjfélig van. Szóval még az sincs, hogy amikor elmegy dolgozni, akkor én tudok jönni-menni vagy bármi, mert reggel még oké, hogy nem találkozunk, meg este nyolc után se nagyon tudok mást csinálni, mert már olyankor alszik a gyerek, meg amúgy is fáradt vagyok olyankorra.

Hogyan mondjam meg neki, hogy elég lenne, ha egy héten csak kétszer-háromszor találkoznánk? Nem akarom megbántani, csak szükségem van arra, hogy egy kicsit másokkal is legyek, mással is foglalkozzak.

2008. aug. 11. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Először szerintem csak mondd neki, hogy szeretnél egy-két napot a héten, ami csak a tiéd és arra mehetsz amerre akarsz, találkozhatsz a barátnőkkel iylesmi.. Mondd meg, hogy ettől még te nagyon szereted, de szükséged van egy kis szabadságra is.
2008. aug. 11. 21:55
 2/2 Srapnel ***** válasza:
100%
A leírás alapján nem vagytok már gyerekek, úgyhogy mielőbb beszéljétek meg. Próbáljátok megtalálni azt a kompromisszumot a találkozások gyakoriságában, ami mindkettőtöknek jó. Ha nincs ilyen, akkor nem illetek össze (legalább is ilyen téren) és valakinek engednie kell, de az hosszú távon nem mindig jó.
2008. aug. 12. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!