Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan irjam meg neki sms-ben, hogy muszáj lenne találkoznunk mert szakítani szeretnék?
Figyelt kérdés
Már majdnem 2 hete nem ér rá találkozni velem a barátom. Ezért is szeretnék találkozni vele mert én ezt unom már. Ha megüzenem neki, hogy randi akkor vissza ir, hogy szeretné de nem ér rá.2009. máj. 5. 13:24
1/12 anonim válasza:
"Szia! Szeretném ha ma végre találkoznánk. Fontos dolgokról kell beszélgetnünk a kapcsolatunkat illetően." pl. így:)
VAgy: "te is tudod, hogy ez így nem mehet tovább, szeretném ha ezt megbeszélnénk személyesen!"
hirtelen ennyi jutott eszembe!
2/12 anonim válasza:
Írd meg neki, hogy "Beszélnünk kell", ebből _MINDEN_ pasi vágni fogja mit akarsz, szakításra meg csak szakít időt (hahaha).
3/12 anonim válasza:
Nagyon egyszerü! Ne írj neki ne is szólj neki hanem menj el hozzá és csengess be!
4/12 anonim válasza:
Mondd meg neki h ha vha is fontos voltál neki akkor találkozzatok minél hamarébb , mert fontos dolgokról akarsz vele beszélni, amit nem lehet elintezni telefonon ! ha meg mégse akar ezek után találkozni veled , akkor mondd meg szakits vele telefonon keresztül mert ha nem akar semmikép találkozni akkor másképp nem lehet .
5/12 anonim válasza:
de ha mégis akar majd találkozni veled , s ha úgy érzed h a kapcsolatotokból még lehet vmi adj neki még 1 esélyt h megvaltozzon s kárpótoljon az elmúltakért!
6/12 anonim válasza:
Enyém is ezt csinálta, úgyhogy felhívtam, és úgy mondtam meg neki.
7/12 anonim válasza:
Ha lehet, akkor én is elmennék hozzá a helyedben, és szóban mondanám meg neki. Ha nem megy, akkor sms-ben megírnám neki, hogy fontos beszélnivalónk van és találkoznunk kell. Ha ezután is hárít, akkor telefonban mondd meg neki
8/12 anonim válasza:
nem kell ide sms. a fiú már döntött helyetted azért nem ér rá.csak benne még gerinc sincs hogy ezt megmondja neked.én a helyedben nem küldenék sms.t amikor éppen rád érne akkor megmondanám viszlát haver!
9/12 anonim válasza:
Ird meg kerlek hogy utana mi lett,marmint hogy mikor talalkoztatok mit mondott stb.Kosz;)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszókat majd megírom mi történt. 2-3 napot kell várnom mert csak akkor jön haza Budapestre. Úgy döntöttem ha haza jön megírom neki ,hogy találkozzunk . És ha megint nem ér rá akkor szakítok vele sms-ben. Nem igy szerettem volna de nincs más lehetőség.
2009. máj. 5. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!