Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkozom egy fiúval, az megcsalásnak számítana-e nálatok?
Semmi sem történne, természetesen csak találkoznánk.
megismertem Őt és szeretnék vele találkozni, de most van barátom és nem tudom ez minek számítana.
A barátommal lassan 3 éve vagyunk együtt, Ő az első kapcsolatom, és eddig úgy éreztem, csak Ő van, mert betegségemmiatt nem jártam nagyon sehova, még suliba sem, de most hogy újra elkezdtem "élni az életem" és többen is próbálnak flörtölni velem, azokat lekoptatom viszont vagy egy srác, aki teljesen más, aranyos és nagyon megfogott benne valami... Vele szeretnék találkozni, szerintetek ez megcsalás??
Már ott tart a dolog, hogy nem is vagyunk minden nap együtt a párommal, mert inkább megmondom neki, hogy ma nem leszek itthon, vagy valami hasonló, csak hogy este nyugodtan tudjunk beszélgetni ezzel a másik sráccal.
Kezdem felfedezni, hogy nem csak egy pasi van a világon, viszont megcsalni nem szeretném, mert nem vagyok az a fajta és nem lennék képes rá.
Lehet picit kuszán írtam le a dolgokat, de remélem értitek.
Mit gondoltok?
19,L
jesszus, nem hívnak Juditnak.
Találkozni csal azért, hogy jobban megismerhessem, semmi "hátsó szándékkal".
Ha tetszik egy srác, és találkozgatsz vele, az nem megcsalás, ellenben oltári hülyeség, mert csak kísértésbe viszed magad, ami problémákat szül. Ha nem történik köztetek semmi, de érzelmeket táplálsz másvalaki irányába, és ez ellen nem teszel, azt érzelmi megcsalásnak szokás hívni, és ugyanolyan fájdalmas.
A találkozgatásnak is van egy szabálya: a pasid tudjon róla, ha a háta mögött csinálod, az kb olyan viszonyban áll a megcsalás tényével, mint a gyilkossági kísérlet a gyilkossággal. Ha a barátnőm a hátam mögött randizgat valakivel, és nekem nem meri elmondani, akkor ugrott a bizalom!
Nem igazán volt mellettem a párom, mikor beteg voltam, csak egyszerűen én nem mentem sehová, mert nem éreztem magam elég erősnek.
Köszönöm az értelmes hozzászólásod, de erre nem vagyok kíváncsi, hisz nem tudod, hogy mi van a háttérben, és pl azt sem, hogy még én a kórházban feküdtem, a párom megcsalt, de én megbocsájtottam neki. Na ki is az undorító? Bizonyára még mindig én.
Sok próbát kiállt már a kapcsolatunk, de úgy érzem ez már nem szól a szerelemről és az egymás iránt érzett tiszteletről, megbecsülésről.
De vele ellentétben én sosem csalnám meg Őt!
De tényleg jó undorító vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!