Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a párom be szeretné mutatni a szüleinek?
Én nagyon félős vagyok, ezért kérem a segítségeteket.
Már két hónapja együtt vagyunk és úgy gondolta, hogy.most van itt az ideje.
Vigyék valami ajandeot, vagy valamit?
Hogy köszönjek nekik? Jó napot, Helló, Sziasztok?
Az igaz, hogy a párom apjával egy kicsit flörtölni kell?
És a párom anyjának pedig olyanokat mondani, hogy "olyan remek a fia"
Hány évesek vagytok? Ez elég fontos. Egyébként meg ne tegezd le őket azonnal, köszönj Jó napot!-tal, mutatkozz be, kézfogás, ilyesmi. Ajándékot meg vihetsz, de ne halmozd el őket, csak valami jelképes gesztus-szerűt.
Ezek meg hülyeségek, most képzeld már el, mit gondolnának rólad, ha elkezdenél flörtölni az apjával :) Senkinek sem kell tetszelegni meg benyalni, add önmagad :)
"Mit csináljak, ha a párom be szeretné mutatni a szüleinek?"
Kit? Mit? Mindenképpen fogalmazz érthetőbben!! Semmiképpen ne köszönj hellóval, ne flörtölj az apukával!!
Apjával flörtölni? Ezt hol hallottad? Mert elég nagy hülyeség. Kicsit furán venné ki magát a dolog, h beállítanál, és egyből "rámásznál" az apjára:D
Anyjának sem kell bókolni, azzal ráérsz később is, amikor már szorosabb a kapcsolat.
Semmiképp ne hello-sziasztok kezdéssel állíts be, még ha nem túl idősek akkor sem, mert ez tiszteletlenség, így h nem is ismered őket. Add meg nekik a tiszteletet egy jó napottal. Utána ha úgy gondolják h tegezheted őket, úgyis a tudtodra adják majd. De előtte semmiképp nem illik tegezni, az rossz pont lenne.
Ajándékot nem kell vinni, nem szokás. HA szeretsz esetleg sütni, akkor egy kis sütit vihetsz, de az sem fontos, elvégre te leszel a vendég.
Nincsenek egy bemutatkozásnál megkötések, h mi kötelező és mi nem. Nem kell flörtölnöd, nem kell anyu pici fiát fényezned. Menj el, barátod bemutat, a szülők úgyis kérdeznek majd tőled eleget, lesz mire válaszolnod. Csak simán beszélgess velük:) Ennyi.
Én 20 éves vagyok és a párom 24
Köszi mindenki válaszát. Sokat segítettetek.
És azt szerettem volna írni, hogy be szeretne csak elírtam.
Amúgy a bonbon jó ajándék lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!