Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán van még szingli csaj, aki barátot szeretne?!
bulihelyek üresek, vagy tele faxikka, alig van csaj..:/
de máshol is..:(
nemértem.
hameg véletlen akad egy lány, aki szingli, az éépp msot nemakar kapocslatot, mert épp olyajna van.
de a legtöbb csajnak meg mindenke pasija van.
bárhova megyek, bármerre járok...mindig ezvan.
sok pasi, és alig nő..:/ :(
áhh....pedig csak szerelmes akarok lenni, újra, szeretni valakit, és hogy őis szeressen.
állítólag jópasiis vagyok...de akkor mia gond?! :(
Néha én is ugyan ezt érzem, csak én lány vagyok. Ugyan úgy eljárok bulizni is és különböző más helyekre is, valahoy mégsem jön össze. A pasik nagy része max. csak egy éjszakára akarna a bulikban, abból pedig nem kérek, Más helyeken pedig nehezebb egymás felé nyitni. Na mindegy.
(Mielőtt azt írnátok, hogy tuti ronda vagyok, megnyugtatlak, hogy nem. Az is igaz, hogy nem vagyok 10/10-es csaj, de szépnek tartanak.)
Gratulálok a 18:06osnak, ha valaki nem jár el bulizni az már szánalmas? :)
Én ugyanígy vagyok a srácokkal. Nem találok normálisat. Olyat aki elfogadja azt, hogy színházba, könyvtárba szoktam elmenni, nem pedig partizni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!