Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyáltalán van még szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán van még szingli csaj, aki barátot szeretne?!

Figyelt kérdés

bulihelyek üresek, vagy tele faxikka, alig van csaj..:/

de máshol is..:(

nemértem.

hameg véletlen akad egy lány, aki szingli, az éépp msot nemakar kapocslatot, mert épp olyajna van.

de a legtöbb csajnak meg mindenke pasija van.

bárhova megyek, bármerre járok...mindig ezvan.

sok pasi, és alig nő..:/ :(

áhh....pedig csak szerelmes akarok lenni, újra, szeretni valakit, és hogy őis szeressen.

állítólag jópasiis vagyok...de akkor mia gond?! :(

2012. jún. 3. 17:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
Én se értem, szinte az összes bulihelyen, több a pasi mint a nő.
2012. jún. 3. 17:56
 2/19 anonim válasza:
52%
Első a barátság és utána a szerelem.. Na csajt hanem barátot keress magadnak, mert a fiú/lány barátságokból kötődnek a legojbb kapcsolatok (Saját tapasztalat.) :)
2012. jún. 3. 17:58
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
nincs, elfogytak MUHAHAHAHAAAAAA!!!!
2012. jún. 3. 17:58
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
Sziiia! :D
2012. jún. 3. 17:59
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
talán nem jó helyen keresed őket...
2012. jún. 3. 17:59
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
Én már kezdem unni, hogy nincs barátom, de sehova sem járok, főleg nem bulikba, ha kimozdulok itthonról azt mindig csak a barátnőimmel teszem.
2012. jún. 3. 18:00
 7/19 anonim ***** válasza:
19%
Ez azért van, mert a lányok nagyobb kockák, mint a fiúk. Mi fiúk folyton eljárunk bulizni, amikor csak tehetjük, de a lányok inkább otthon kockulnak a fészbúk előtt, meg néha magukhoz nyúlnak és ennyi. Ez az új "lány". Mondanom se kell, szánalmas.
2012. jún. 3. 18:06
 8/19 anonim ***** válasza:
több a pasi? ugyan hova jártok? a múltkor lementünk egy helyre a csajokkal és aki srác volt, azok elkergettek minket szó szerint. kb. már megközelíteni sem merjük a hímeket. most vagy mindenki b*zi vagy az akar lenni.
2012. jún. 3. 18:24
 9/19 anonim ***** válasza:

Néha én is ugyan ezt érzem, csak én lány vagyok. Ugyan úgy eljárok bulizni is és különböző más helyekre is, valahoy mégsem jön össze. A pasik nagy része max. csak egy éjszakára akarna a bulikban, abból pedig nem kérek, Más helyeken pedig nehezebb egymás felé nyitni. Na mindegy.

(Mielőtt azt írnátok, hogy tuti ronda vagyok, megnyugtatlak, hogy nem. Az is igaz, hogy nem vagyok 10/10-es csaj, de szépnek tartanak.)

2012. jún. 3. 18:56
 10/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok a 18:06osnak, ha valaki nem jár el bulizni az már szánalmas? :)

Én ugyanígy vagyok a srácokkal. Nem találok normálisat. Olyat aki elfogadja azt, hogy színházba, könyvtárba szoktam elmenni, nem pedig partizni. ;)

2012. jún. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!