Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán van még szingli csaj, aki barátot szeretne?!
bulihelyek üresek, vagy tele faxikka, alig van csaj..:/
de máshol is..:(
nemértem.
hameg véletlen akad egy lány, aki szingli, az éépp msot nemakar kapocslatot, mert épp olyajna van.
de a legtöbb csajnak meg mindenke pasija van.
bárhova megyek, bármerre járok...mindig ezvan.
sok pasi, és alig nő..:/ :(
áhh....pedig csak szerelmes akarok lenni, újra, szeretni valakit, és hogy őis szeressen.
állítólag jópasiis vagyok...de akkor mia gond?! :(
ez a baj basszus., ohgy tönkretezsi az embereket az internet...mindeki bent punnyadm, mert lusta kimozdulni..:/
nemértem énsem az embereket már...:/
hát el vagyok keseredve..:/
nemtudom ,hogylezs ebből így barátnőszerzés..:/
írjátok itt, ohgy én, meg ittvagyok...de kitudja mekkora fake...:/
azislehet, hogy csak unatkozo tizrnéves srácok vagytok ,akik iylen csalodott emberekből mint én is akartok bolondot csinálni..:/
Sok minden lehet, de ettől még nem fog megoldódni a problémád.
Én is hasonlóval küzdök. Javaslom a keresés, létezés hangsúlyát a megfelelő helyre tenni. Gondold át, javaslom. Azaz: keresd meg, mely kérdés hangsúlyosabb még ennél is, ami által ez is megoldódhat mellesleg. Idő kérdése is, bizonyos szemszögből.
Tehát, van itt egy anyagi világ, jelenleg többségében felszínes, és/vagy rosszindulatú emberrel, alig akad tartalmas, korrekt lélek (szintén a jelenre vonatkozóan).
Gondolkozz, valamint hagyatkozz megérzéseidre, és hozd ki a lehető legmegfelelőbbet. De ne csak egyszerűen túlélj, és ne csak átmeneti megoldásokra törekedj.
A lényeg belül van, ott a megoldás kulcsa, pozitív módon és értelemben. Bár nem egészen olyan mechanikus a használata, mint a hétköznapi kulcsoknak. Ez egy folyamat, hogy miként találod a meg a kulcsot, és miként tudod egyre hatékonyabban használni, valódi, belső tartalmakra nézve. (Amely mellesleg a külvilágra is hat, idővel, de addigra eltörpül még inkább a külvilág, anyagi világjelentősége, bár nem mellékes az sem!)
Azonban felőlem megmaradhatsz a puszta kesergésnél is, amivel önmagában nincs baj , egy szintig, csakhogy kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!