Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyáltalán van még szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán van még szingli csaj, aki barátot szeretne?!

Figyelt kérdés

bulihelyek üresek, vagy tele faxikka, alig van csaj..:/

de máshol is..:(

nemértem.

hameg véletlen akad egy lány, aki szingli, az éépp msot nemakar kapocslatot, mert épp olyajna van.

de a legtöbb csajnak meg mindenke pasija van.

bárhova megyek, bármerre járok...mindig ezvan.

sok pasi, és alig nő..:/ :(

áhh....pedig csak szerelmes akarok lenni, újra, szeretni valakit, és hogy őis szeressen.

állítólag jópasiis vagyok...de akkor mia gond?! :(

2012. jún. 3. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
a normális srácok ugyanúgy kockulnak a gép előtt. mert, hogy a szabad levegőn/utcán/könyvtárban/szórakozóhelyeken/stb. nincsenek ott az biztos.
2012. jún. 3. 19:04
 12/19 A kérdező kommentje:

ez a baj basszus., ohgy tönkretezsi az embereket az internet...mindeki bent punnyadm, mert lusta kimozdulni..:/

nemértem énsem az embereket már...:/

2012. jún. 3. 19:46
 13/19 anonim ***** válasza:
igen. és az internet olyan, mint egy húspiac, ha nem jó a profilképed akkor nem beszélgetnek veled:D én gyűlölök neten ismerkedni, mert a valóságban még egyik ember sem olyan volt, mint ami lejött a beszélgetésekből vagy amilyennek elképzeltem.
2012. jún. 3. 19:48
 14/19 A kérdező kommentje:
ez pontosan ígyvan :/
2012. jún. 3. 19:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Tényleg vicces . Tök normális srác vagyok, de nem találom a normális lányokat a pláza csajok meg nagyon nem az eseteim csak sajnos rendre beléjük futok. Pedig nem bent ülök, és nem vagyok egy baltával faragott képű sem :) Néha én is azt kívánom bárcsak összeomolna az internet aztán mindenki szépen kimozdulna , lehet pont összefutnánk .
2012. jún. 3. 23:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam leszólítani lányokat Debrecenben, nem igazán értékelik vagy csak pechemre én futok mindig foglalt lányokba. :(
2012. jún. 4. 04:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Én!:D
2012. jún. 4. 18:43
 18/19 A kérdező kommentje:

hát el vagyok keseredve..:/

nemtudom ,hogylezs ebből így barátnőszerzés..:/

írjátok itt, ohgy én, meg ittvagyok...de kitudja mekkora fake...:/

azislehet, hogy csak unatkozo tizrnéves srácok vagytok ,akik iylen csalodott emberekből mint én is akartok bolondot csinálni..:/

2012. jún. 4. 20:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Sok minden lehet, de ettől még nem fog megoldódni a problémád.

Én is hasonlóval küzdök. Javaslom a keresés, létezés hangsúlyát a megfelelő helyre tenni. Gondold át, javaslom. Azaz: keresd meg, mely kérdés hangsúlyosabb még ennél is, ami által ez is megoldódhat mellesleg. Idő kérdése is, bizonyos szemszögből.

Tehát, van itt egy anyagi világ, jelenleg többségében felszínes, és/vagy rosszindulatú emberrel, alig akad tartalmas, korrekt lélek (szintén a jelenre vonatkozóan).

Gondolkozz, valamint hagyatkozz megérzéseidre, és hozd ki a lehető legmegfelelőbbet. De ne csak egyszerűen túlélj, és ne csak átmeneti megoldásokra törekedj.

A lényeg belül van, ott a megoldás kulcsa, pozitív módon és értelemben. Bár nem egészen olyan mechanikus a használata, mint a hétköznapi kulcsoknak. Ez egy folyamat, hogy miként találod a meg a kulcsot, és miként tudod egyre hatékonyabban használni, valódi, belső tartalmakra nézve. (Amely mellesleg a külvilágra is hat, idővel, de addigra eltörpül még inkább a külvilág, anyagi világjelentősége, bár nem mellékes az sem!)

Azonban felőlem megmaradhatsz a puszta kesergésnél is, amivel önmagában nincs baj , egy szintig, csakhogy kevés...

2012. jún. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!