Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy külföldön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy külföldön általában szebb nővel sikerül összejönniük a magyar férfiaknak, mint itthon?

Figyelt kérdés

Most nem elsősorban azokról beszélek, akik kijárnak vagy idénymunkát végeznek kint és tömegszálláson laknak addig, hanem akik rendesen kiköltöztek. Azok közül nagyon úgy látom facebookon, hogy szebb nőkkel jönnek össze.

De miért, amikor elvileg a magyar nők a legszebbek?

2019. nov. 10. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10: Ja, true. Néha feljövök, hogy hátha javult a színvonal vagy normálisabb lett a közösség, de nem. Örülök, hogy a környezetemben lévő nők más szintet képviselnek, mint ami itt általános. :D
2019. nov. 10. 17:38
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
#11 Figyeld 100%-osra felpontozták. Leírtam hogy nem az történik. Rögtön 44% 😂
2019. nov. 10. 17:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor meg is van oldva a férfiak társkeresési problémája. Kimennek külföldre, és egyből lesz szép barátnőjük. Indulás!
2019. nov. 10. 18:24
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
"Akkor meg is van oldva a férfiak társkeresési problémája. Kimennek külföldre, és egyből lesz szép barátnőjük. Indulás!" Figyeld hogy próbálja hárítani a felelősséget. Nem érzi magát hibásnak. 😂
2019. nov. 10. 18:37
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön sokkal jobb anyagi helyzetben vannak a nők is. Itthon csomó nő kvázi olyan férfit keres, tudatosan, vagy tudat alatt, aki felhúzza picit magasabb színvonalra. Még egyszer mondom nem feltétlen tudatos.

Ha valakinek nagyjából mindene megvan, akkor ez a vágy nincs, hogy "jó lenne ha a szőke herceg fehér lovon jönne és megkönnyítené az életem".

Ez nem nő fikázás. Amelyik nő szerint az, az nézzen mélyen magába és tegye fel a kérdést:

Titkon nem örülnél, ha a választott pasival megszűnnének az anyagi akadályok?

2019. nov. 10. 19:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Mert külföldön még az ott esetleg csórónak számító nőnek is több pénze telik szépségápolásra, ruházkodásra, mint itthon.

Másrészt lehet, hogy igényesebbek is magukra.

2019. nov. 10. 19:28
 17/18 A kérdező kommentje:

"Mert nyugaton egy magyar férfi nem feltétlenül nyerő parti."

Épp emiatt vagyok meglepődve. Mert ez a mantra, ezt hallottam eddig én is, hogy a magyar pasi külföldön az nem nyerő a nőknél, az csak egy bevándorló meg blabla. Logikusnak is tűnt ez. De a valóság meg curvára nem ezt mutatja... Rengeteg fiatal férfit ismerek aki kiköltözött, és mind talált teljesen korrekt külsejű külföldi csajt. Szebbet mint amilyen az itthoni exei voltak.

Akkor ez mégis hogy a fenébe lehet?

2019. nov. 10. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Talán mert külföldön nem az számít mint itthon. Más a mentalitás. Ott az iPhone nem valami státusszimbólum, hanem tucattelefon. Senkit sem érdekel. Itt sajnos megvan ez a "én már feljöttem Mucsaröcsögéről Pestre, én vagyok a világ közepe" mentalitás, külföldön lesz_rják ezeket a dolgokat, főleg, hogy legtöbb országban a saját ház is luxus és mindenki albérletben él pl.... Meg ilyesmi különbségek. Teljesen más a kultúra, nyitottabb, beszélgetősebb mindenki.
2019. nov. 22. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!