Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 évesen nulla egzisztenciám van és soha nem volt munkahelyem, akkor teljesen logikus, hogy a barátnőhiány a legkisebb probléma az életemben?
#8: Jó lenne, ha kimosnád a szád! Megnézném mit tennél a helyemben, amikor sehova nem vennének fel, mert megbélyegeznek a fizikai- és szellemi hiányosságaid miatt. 22 évesen meg 3 diploma... Tudod kinek hazudjál nagyobbat, mikor egy BSc képzés min. 3,5 év.
"Sereg, rendőrség, MÁV, posta,... ezek mindenkit felvesznek!"
Tévedsz. Honvédséghez, rendőrséghez, máv-hoz fel se vennének, mert egyik szememre látássérült vagyok. Postára pedig kihalásos alapon protekcióval lehet csak bejutni.
"Biztonsági őrség? Étterem? Nagy bolt? Ezekkel mi a gond?"
Biztonsági őrnek se vennének fel a gyenge fizikumom miatt (12 éves vagyok külsőre). Étterembe és eladónak is próbálkoztam, de pánikbetegségem/szoc.fóbiám (nyüzsgő tömeg) miatt pincér nem lehetek.
11.-re.
1. Nem írtad, hogy LÁTÁSSÉRÜLT vagy.
2. Biztonsági őrnek MINDENKIT felvesznek, nyilván nem egy drogdiszkó kidobójának, vagy egy elit cég portájára, de felvesznek.
Árufeltöltő? Takarító? Benzinkutas? Szórólapos?
10: nem csak az dolgozik, aki rászorul, hanem az is, aki unatkozik nyaranta és szeretne pénzt keresni, gyűjteni a hobbijára, számítógépre, utazásra, közben pedig a barátaival jól elvan fesztiválos segítőként vagy csomagolnak. Később, egyetemistaként is könnyebben veszik fel, ha látták, hogy dolgozott már és nem új neki például a pontosság és a rendszeresség...
11: nem 22 évesen lett 3 diplomája, hanem 26 évesen fejezte be a tanulmányait 3 diplomával (2 alap, 1 mester), de 22 évesen kezdett el dolgozni. Neki legalább volt jogos kifogása, kezdett valamit az életével, tanult... Most baromi jól keres, szóval megtérült a befektetés.
26 évesen semmilyen szakma, semmi szakmai tapasztalat, semmi nem ragadt rád? Komolyan, ennyire vagy képes? Mit akarsz az élettől? Mikor akarsz nekiállni? Nem mosom ki a számat, nincs kedvem körbenyalogatni meg vigasztalni egy cselekvésképtelen embert, mert ha csak vigasztalom, lószar sem lesz belőle.
Kezdj el egy levelező vagy esti szakot vagy tanulj szakmát. Irodai asszisztensnek a hülyét is felveszik, oda nem kell fizikum. Borítékot hajtogatni sem kell. Ha csak kifogásokat tudsz keresni, akkor meg ne rinyálj, egy nőnek sem kell egy ilyen kupac szar. De még ha a gyerekem lenne egy ilyen ember, azt is addig nevelném, amíg nem lesz életképes.
Egy nő akinek pl van állása, egzisztenciája átlag. Lehet hogy diplomája is. Nyelvet beszél német, angol...
Mégis mért állna össze egy 26 éves mama pici fiával ?
(Egy állás interjún élből az lenne az 1 kérdés hogy milyen munkaterületen mennyi tapasztalatod van. Neked meg 0.)
Remélem tudod hogy nappali tanulói jogviszony / munkaviszony híján a TB-t magad után kell fizetni.
Ha nem tudtad az ciki, mert a NAV az utolsó forintig behajtja majd.
"Egy állás interjún élből az lenne az 1 kérdés hogy milyen munkaterületen mennyi tapasztalatod van. Neked meg 0"
Ez is egy szemétség amúgy, mert tapasztalat nélkül sehova nem vesznek fel, de tapasztalatot meg nem szerzek munkahely nélkül. Az aktív egyetemi évek alatt (már végeztem csak államvizsga van hátra) próbáltam elhelyezkedni, de sehova nem vettek fel.
Sehova sem vettek fel... Ez duma. Szakmai gyakorlatra mindenkit felvesznek, legfeljebb ingyen. De az is tapasztalat, utána pedig pénzért mehet egy másik helyre. A diákszövetkezetek mindenféle fizikumot és agyat nem igénylő alkalmi és hosszútávú melókat kínálnak, ahova nincs interjú, nincs semmi, csak leadod a jelentkezésed, aláírod a munkaszerződést és mehetsz is másnap akár!
Munka mindig van, volt és lesz. És valakinek el kell végeznie. Lehet, hogy nem olyan, amire ne húznád a szádat, de többségünk nem menő multinál kezdte, hanem egy kis magyar cég irodájában, poros raktárban, asszisztens vagy kisegítő poziban, a szamárlétra legalján vagy valami egyáltalán nem szakirányú munkát vállalva.
Te csak lusta vagy
És hisztis
Csak erre nem kapsz pénzt soha
És puncit sem
"tapasztalat nélkül sehova nem vesznek fel, de tapasztalatot meg nem szerzek munkahely nélkül."
Vannak különböző szakképző iskolák amiknek van ilyen 6-8 hónapos szakmai gyakorlata azzal már el lehet helyezkedni munkahelyen. Mert munkatapasztalatnak számít.
Mondok pár példát, villanyszerelő, asztalos, ápoló, takarítónő ezekért ütik le egymást a munkahelyek. Nekem is azt mondta a főnököm hogy örül hogy ott dolgozom és el ne menjek mert így is kevés az ember.
Anno mikor beadtam az önéletrajzom ilyeneket írtak hogy számítunk a megjelenésére. Azonnal fel is vettek. Nem politológusnak kell menni mer az ismeretség nélkül sz...rt sem ér.
Már ne is haragudj kérdező, de hiába 3,5 év egy bsc attól még végezheted párhuzamosan.... Értem én , hogy különböző problémát hozol fel , de ha egyből letámadod a másikat a véleménye miatt , minek írtad ki a kérdést? Nem te vagy az egyetlen aki ilyen , az egyetemeken is rengetegen irtóznak a munkától 20+ - os fiatalok (bármilyen munkàtól ) “inkább tanulok” vagy hasonló demagóg dumával . Én egyetem mellett is rengeteget dolgozok , nem azért mert éhen halnék , hanem mert így lehet gyűjteni és építeni az életet . Az életben mindig keményen meg kell dolgozni mindenért.
Nekem gyalázatos érzés lenne ha húszon évesen csak lennék.
Én is csak kifogásnak érzem a mondandódat , mindenre megvan a válaszod , de mielőtt barátnőt szeretnél találd meg önmagadat , mit is vársz egyáltalán az élettől. Nem látom realitását annak, hogy egy hölgy aki feltehetőleg intelligens , tanult , miért is lenne jó neki egy ilyen kapcsolat? Majd ő fog eltartani , amíg a kegyed nem talál megfelelő munkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!