Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van két dolog, amiben nem engedek és esélyt sem akarok többet adni, ha fennáll ez a probléma. Találhatok olyan férfit, akinél ez a kettő gond nincs meg?
Az egyik, ha még mindig nem zárta le a múltat és beszélget az exével. Nem egyszer volt ilyen baj a kapcsolatomban. Mentek a rendszeres chatelések, flörtök, néha úgy, hogy azt sem tudták a lányok, hogy én létezem, ha meg tudták, kibeszéltek, hogy milyen rossz választás vagyok és ők jobbak. Nem tudom elhinni és nem tudom elfogadni azt, hogy valaki szakítás után, új kapcsolatban a jelen életében tartja az exét. Mivel fiatalokkal járok, nem szokott közös gyerek lenni, tehát nem kell tartani a kapcsolatot. Én sem beszélek exekkel, nem is tudnék. Ha beszélnék, az azt jelentené, hogy még visszavágyom. Az ellenkező nemű barátok nem zavarnak, de az exek igen.
A másik az, ha keveset beszélünk. Tudom tudom, itt gyakorin mindenki úgy vélekedik, hogy egy normális ember nem a neten éli az életét (mintha a chatelés ezt jelentené), egy normális ember megelégszik, ha csak személyesen beszél a párjával vagy max ritkán telefonon, na meg mindenkinek olyan a munkahelye, hogy ha ràgondol a mobiljára, kirúgják. Nos, most lettem 24 és már általános felsőben is chateltem, én ez a generáció vagyok, ehhez szoktam hozzá, ma már bárkinek lehet okostelefonja és mobilnete, egyszerűen tud írni. Én tudok munkában is mobilozni, de azt is megértem, ha valaki nem. Akkor is, ha reggel felkel, írhatna, ott az ebédszünet, na meg az egész este. Ugyanis találkozni nem lehet mindig, de írni igen. Minden hosszabb kapcsolatomnál az volt, hogy az első hónapokban sokat chateltünk, aztán belekényelmesedtek és elkezdtek lesz.arni, kevés tali, kevés beszélgetés, kevés értelmes program... legutóbbi exem pedig sose irogatott. Akkor úgy voltam vele, hogy megpróbálom elfogadni, hogy ő nem ilyen, de akkor az egész napom saját magam győzködéséből állt és tudatalatt mindig is zavart. Kiderült, hogy amúgy egész nap a kezében van a telefonja, csak nekem nem képes írni... Más pároknál a fiú még évek után is kb egész nap tartja a kapcsolatot a lánnyal, én is ilyet szeretnék.
Ezek akkora elvárások, vagy azért lehet találni olyat, aki hasonló véleményen van, mint én?
24/L
Szerintem a legtöbb srác a gyakoriról aki nyavajog, hogy nincs nője és mennyire érzékeny, megfelelne ezeknek a feltételeknek. Nem kell aggódni, hogy csetel az exével, mert még nem is volt nője. Érzékenyek, tehát szeretnek mindenféléről beszélgetni.
Amúgy én például nem szeretek sokat írkodni, mert sokkal tovább tart mint a beszélgetés, és több félreértés is keletkezhet írogatás közben.
" Akkor is, ha reggel felkel, írhatna, ott az ebédszünet, na meg az egész este. "
Reggel erre kinek van ideje? Max. 1-2 rövid mondatra.
Ebédidőben enni szoktam vagy vásárolni.
Este lehet, de nem órákat. Van mindenkinek egyéb elfoglaltsága is.
"kb egész nap tartja a kapcsolatot a lánnyal"
Mégis milyen munkája lehet, ha erre ráér? Hiába ott a telefon, hiába tehetné meg fizikailag, elvonja a figyelmét a munkáról. Kizökkenti. lehet, neked tingli-tangli munkád van, de nem mindenkinek.
#6: Reggel pont elég az egy-két mondat. Amúgy aki BKV-zik, annak van ideje mobilozni reggel.
Mennyi az ebédszünet? Nálunk fél óra, ebbe két mondat leírása még kajálás mellett is belefér.
Én is edzek, házimunka, stb, de ha épp nem barátokkal vagyok, akkor nekem pl igenis vannak óráim beszélgetni azzal, akit szeretek. Ha valamiért nem tudtunk találkozni.
Számomra a kb 0 kommunikáció egyenlő azzal, hogy nem érdeklem, nem szeret, főleg, ha másnak tud írni. Mert nekem ez a természetes és olyan partnert keresek, akinek szintén. Te nem ilyen vagy, nem baj, tovább keresgélek.
Ezekről elég sokan így vélekednek.
Én amúgy évekig tartottam egy nagyon alapszintű kapcsolatot az exemmel. Én voltam az, aki szakított, innentől a párkapcsolat múlt idő lett, részemről a visszavágyás legkisebb szikrája nélkül. De ettől még, mint embert, érdekelt, hogyan alakulnak a dolgai (úgy meg főleg, hogy eléggé nehezen talált magára a szakítás után). Nem hiszem, hogy emiatt szégyenkeznem kéne.
- Először is,a kettesnek igaza van.
- Másodszor, én ezeknek simán megfelelek,igaz nem BKV-val járok és rugalmas az ebédidőm de,ha nem tudok azonnal írni,nyomok smilet, hogy vettem, aztán egész nap annyit írok, hogy alig várod este megöleljelek!
U.i.: exek le vannak szarva.(bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!