Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ekkora egetrengető probléma, hogy nem akarok gyereket?
Nincs bajom a gyerekekkel, szeretem is őket, de saját magamat egyáltalán nem tudom elképzelni szülőként. Ismerem magamat annyira, hogy tudjam, nem tudnék rendesen felnevelni egy babát. Nemrég volt egy családi összejövetel, ahol felmerült ez a téma is, nagynénémék rendesen fel voltak háborodva, hogy mi az, hogy nem akarok gyereket a későbbiekben, szerintük majd "kinövöm ezt a hülyeséget". Nos, mindenesetre én nem így látom. Tényleg ennyire elítélendő, ha egy nő nem akar gyereket?
20/L
Halvány fogalmad sincs, hogy mi lesz a jövőben, mennyit fogsz még változni ezen a téren, mennyire fog megváltozni a gondolkodásod és a véleményed erről.
Azt se tudjuk, hogy pl. 5-6 óra múlva mi fog történni.
Szóval, az, hogy veled mi lesz, azt nem tudjuk, mennyire fog megváltozni ez a hozzáállásod.
Egyébként, ha te inkább karrierista akarsz lenni, oké.
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz.
Nem egetrengető probléma, csak szokatlan.
Majd, ha kb. 10 év múlva is ugyanezt mondod, mint most, akkor se biztos, hogy kb. még 2 év múlva is ezt fogod vallani.
Majd az adott helyzet eldönti.
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz.
Még fiatal vagy,lehet hogy most nem szeretnél gyereket
de majd lehet hogy később igen! :)
Nem elitélendő,mert a te választásod
csak mindenki szeret a más életébe beleszólni szülőktől elkezdve mindenki....
Még gyerek vagy te is,lehet hogy később vágyni fogsz egy gyerekre de az is lehet hogy nem!
ha elítélendő is, akkor az is az, ahogy a legtöbb szülő a gyerekével bánik (vagy nem bánik).
nem mindenki "növi ki." azért, mert a legtöbb ember így csinálja, nem kell neked is. majd utólag visszanézve könnyebb lesz elgondolkozni, jó-e, ahogy döntöttél. valószínűleg én sem szülök, pedig ennek semmi különösebb (anyagi, férfi) akadálya nincsen.
N32
Még jó, hogy nem akarsz gyereket, hiszen önmagában azt nem nehéz összehozni. De nem a gyerek áll az első helyen.
A kérdés az, vágysz-e egy olyan helyes, vonzó férfire, aki mellett nem hiányozna semmi, akinek akár az egész életed odaadnád, akivel az életed minden perce öröm lenne.
Mert a sorrendben ez az első. Ha ott van már melletted ez a férfi, akkor jöhet az a kérdés, hogy milyen módon teljesedjen ki az életetek. Nagy autóra, házra, tévére gyűjtötök, vesztek egy kutyát, vagy közös gyermekekkel nyüzsgő családban lesztek boldogok egymás mellett.
Ne aggodalmaskodj a holnap felől,
megvan minden napnak a maga baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!