Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megbántam már hogy eljegyeztem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam már hogy eljegyeztem a barátnőm, mert most már az esküvőről tud csak beszélni amit én még nem akarok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2015. júl. 11. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Menekülj, amíg nem késő!

[link]

2015. júl. 11. 13:20
 2/13 TallandThin Boy ***** válasza:
82%
Beszéld meg vele, hogy te még nem akarod.
2015. júl. 11. 13:31
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Fel van pörögve, de szépen megmondhatod, hogy ne rögtön legyen az esküvő.

Hány évesek vagytok?

2015. júl. 11. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Miért bántad meg, hogy eljegyezted? Mert már nem akarod elvenni, vagy mert fáraszt az esküvővel? Miért nem ültök le mondjuk megbeszélni a dolgot? Ha a kapcsolatotok eljegyzésig jutott, csak tudtok egymással kommunikálni.. Ha eljegyezted, egy kb. időpont is volt a fejedben, mikor szeretnél esküvőt, nem? (Vagy úgy gondoltad, az egyikből nem következik a másik..?) Beszéld meg a barátnőddel, hogy a megbeszélt időpont előtt egy évvel majd elkezdhettek gondolkodni, de téged nem az esküvő érdekel, hanem az összetartozás, úgyhogy a részleteket rábízod, inkább a barátnőivel beszélje meg, jobban értenek hozzá. És addig is próbáljatok úgy élni, mint előtte, közös programok, közös élmények, közös beszélgetések.. esküvő nélkül. Vannak lányok, akik nagyon el tudják ragadtatni magukat ilyen helyzetben, de rá kellene ébresztened, hogyha elhanyagolja a kapcsolat egyéb részeit, nem fogtok eljutni az esküvőig.
2015. júl. 11. 13:40
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

néhány önismereti kérdés:

"csak az esküvőről tud beszélni" :

az itt az igazi kérdés, hogy miért idegesít téged, ha ő rápörgött a témára? esküvőundorod van? nem szereted a felhajtást? sokba fog kerülni? ráparáztál, h nem lesz többé másik punci? netán úgy érzed jobban örül az esküvőnek, mint neked?

ha ő most hiperaktív esküvőmókus, valszeg azért, mert másra se tud gondolni, csak arra, h hogy tegye tökéletessé a napot, amikor összekötitek az életeteket. boldog. miért idegesít téged ennyire, h ő most ilyen boldog miattad?

a másik kérdés: "amit én még nem akarok"

mi van? akkor minek kérted meg, ha nem nem akarsz esküvőt? vagy MÉG? mi az , hogy "még"? akkor miért nem később kérted meg, amikor már tényleg el is akarod venni? az ember azért jegyzi el a nőt, mert el akarja venni. általában 1 évre rá szoktak megesküdni.

hát én baromira meglepődnék, ha kapnék egy gyűrűt, megvan az eljegyzés, aztán meg azt mondja, h "még nem" akar elvenni...

2015. júl. 11. 14:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel én is el vagyok jegyezve már vagy 1,5 éve, mert barátom kijelentette, hogy el akar venni feleségül, neki nem kell más nő és ugyanezt elmondtam neki, hogy szívesen hozzámegyek, hiszen ő a legfontosabb férfi az életemben, nála jobbat keresve sem találnék.

Ez már így meg van beszélve, de még hülyeség lenne hivatalosan is eljegyezni egymást, mert az furán veszi ki magát, hogy eljegyzésre rá 5 év múlva lenne az esküvő.

Amúgy hogy érted azt, hogy még nem akarod? Mennyit akarsz vele várni? 1-2 év az még oké, de nem szabd a végsőkig halogatni.

Amúgy hány évesek vagytok?

2015. júl. 11. 20:07
 7/13 anonim válasza:
37%

Egy régi filmben láttam ezt az ajánlatot: Idézve" ideadod nekem az esküvőre szánt pénz felét, hátul kétszer jól tökönrúglak, aztán szépen hagylak elmenni. Hidd el, így úszod meg a legkellemetlenebbül! :) "

Amúgy úgy van ez valahogy, hogy az eljegyzésig a fogával húzza le a gatyádat. az esküvő után majd letolod magad, ha akarsz valamit. a válás után meg eccerűen leperli rólad! :) De ezt ne vedd komolyan, vedd csak el! (Mé lenne neked jobb a többi szerencsétlentől???! ) :)

2015. júl. 12. 07:59
 8/13 anonim válasza:

a kérdés szerintem is az, hogy miért bántad meg? (szerintem okos dolog olyan emberekkel - akikkel előreláthatóan sokáig leszünk együtt, mint például magaddal - őszintének lenni)

vagy csak azért bántad meg, hogy nem tud másról beszélni?

egyébként sokféle megoldás van: mi párommal például majdnem 10 és fél éve együtt vagyunk, most jön a második baba és ő határozottan és egyáltalán nem akar esküvőt, papírokat, gyűrűt; nekem meg az egész hercehurca nem olyan fontos (mondjuk a lagzit kicsit sajnálom :) ) - így tehát előreláthatólag együtt leszünk életünk végéig, de nem fogunk összeházasodni.

2015. júl. 12. 08:27
 9/13 anonim ***** válasza:
36%
Nincs "egyéves szabály" és nincs "úgy szokták. hogy..." . (úgy szokták, hogy egy éven belül, perszey húsz éve amikor a szülők fizettek mindent és két család egy évig dolgozott az esküvőért, csak ez azóta kicsit megváltozott). Elhiszem, hogy azok a lányok ezt gondolják akiknek az esküvő az életcél, utána pedig anyák( és csakis azok) lesznek, elhíznak, átmennek igénytelenbe és elfelejtik, hogy miről szól egy kapcsolat de ettől még nincs így. Tisztázzátok, hogy kinek mit jelent az eljegyzés. Számomra egy szándéknyilatkozat arról, hogy nekem nem kell más és ha eljön az ideje el akarom venni. Ha neki azt jelenti, hogy egy éven belül esküvőt KELL tartani mert a barátnői meg a rokonok azt mondják akkor beszéljetek erről és kössetek kompromisszumot. Amúgy meg a kistinik is álmodoznak esküvőről, van kis füzetük a Bravo magazinból kivágott képekkel (vagy most már Pinterest boardjuk) mégsem lesz egy éven belül esküvőjük. Könnyen lehet, hogy a menyasszonyod is tudja, hogy nem reális de jó tervezgetni és álmodozni és őszintén kivel kellene ezt megosztania ha nem veled?
2015. júl. 12. 09:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott. Sürgősen. Az ő érdekében. Ha eljegyezted, de zavar az esküvő, mint téma, akkor igazából nem (ő) kell neked. Mindegy, milyen az esküvő, de annyira fontos döntés, hogy igenis érdekelnie kéne, ha vele akarod leélni az életed. Apukám is így volt az első menyasszonyával, eljegyezte, aztán halogatta az esküvőt, míg aztán felbontotta az eljegyzést. Végül megismerte anyukámat, na ott azon volt első perctől, hogy minél hamarabb feleségül vegye.
2015. júl. 12. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!