Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez miért akkora probléma hogy barátaimmal akarok lenni?
Kérdés hogy megígérted-e már korábban a barátnődnek, hogy nála leszel péntektől vasárnapig. Ha igen, és ő készült valamivel, akkor nyílván rosszul esik neki hogy hírtelen mégis meggondolod magad. Oké, hírtelen jött a program, és meg lehet ilyenor kérdezni, hogy nem lenne-e baj, mert erre nagyon ritkán van lehetőség, stb. De te akkor is már valakinek megígértél egy programot, és ha ő erre különösebben készült, akkor érthető módon neki rosszul esik, és esetleg úgy érzi magát hogy ő nem olyan fontos neked mint a haverod.
A hisztinek persze semmi értelme, és itt ebben a történetben mindenki nagyon gyerekesen viselk (mondom én, 24 évesen :D ). Jesszusom, barátnője nem engedi el, mert féltékeny? Na mindegy. Ha kedvében akarsz járni, próbálja valamivel kompenzálni hogy cserébe szombaton és vasárnap valamivel a kedvébe fogsz járni ha már így módosítod a terveket hírtelen.
Ha meg még ez az együtt töltött hétvége nem volt megígérve biztosra, akkor jogodban áll a módosítás.Én személy szerint rosszul viselem a programlemondásokat (főleg az utolsó pillanatban - bár te most még eléggé előre szóltál) mert eléggé elfoglalt vagyok, és előre trevezem a beosztásomat, és emiatt más számára egy jelentéktelen módosítás eléggé fel tudja rúgni terveimet. És ehhez méltóan én is betartom az igéreteimet, még akkor is ha felvetődik egy jobb program - vagy ha nem tudom akkor bocsánatot kérek és igyekszem valamivel kompenzálni.
Na mindegy, a barátnőd valószínű nem annyira rettenetesen elfoglalt hogy ez a változtatás annyira nem borítja fel az életét, és egyszerűen csak hisztivel próbál irányítani, hogy az legyen amit ő akar (ami nem egy túl szép viselkedés, igazán leszokhatna róla).
Viszont a jövőre való tekintettel nemes cselekedet a megbeszél programokhoz alkalmazkodni és ígéreteket betartani, bár tapasztalatom szerint manapság ez eléggé kiment a divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!