Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajban vannak a nők társkeresés terén mert állítólag a fiatal felnőttek fele mamahotelban él?
És ugye tudjuk hogy a nők többsége elutasítja a mama hotelt így logikusan sok nőnek nehéz a társkeresés
#2 Nem kell, hogy lakása legyen, de legalább lakjon külön. Aki eddig mindig anyuval élt, az hozzászokott, hogy mindent megcsinálnak helyette, különélésnél meg hőbörög, hogy dehát a háztartás a nő dolga. Legalábbis ez a forgatókönyv nagyrészt.
A párom meg én mindketten otthonról költöztünk össze albérletbe, én 8 évet laktam koliban előtte, így volt fogalmam olyan dolgokról, amikről neki nem. Nem kevés vitánk volt a házimunka miatt. De egyre jobb irányba térünk. El tudom képzelni, hogy mondjuk egy 25-30 éves nő már nem a pasija nevelésével akarja tölteni az időt, és nincs mindenkinek annyi türelme, mint nekem.
Az érdekes módon nem zavarja őket, ha a feleségükkel laknak együtt. Majd válogatnak közülük, és kitúrják a nőt meg a gyereket a közösen felépített otthonból.
De a csórók akkor se fognak kelleni senkinek.
az nem opció a cikk alapján, hogy valaki sajátra gyűjt.
amúgy ilyen szutyok oldalról ne tájékozódj. ami adatot kiraktak az 1-1-ben hülyeség. az eslő ksh találat is mutatja hogy 2015-höz képest 160%-ra ugrott az új laksáok és használt lakások ára (ami mindenki más tapasztalatával is egybevág). a cikkben meg elkezd lekonyulni 2018 végén.
de ha hőbörögnél, hogy ez jó lap, nézz az aljára. egy partiban vannak a borssal és a riposttal.
7. Tessék... Népszava, euróstat.. Mi kell még? (Amúgy rengeteg haverom él szüleivel aki szingli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!