Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek mennyire esik rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek mennyire esik rosszul ha egy adott férfi mondjuk 50-100 ezerrel kevesebbet keres mint ők? Volna ebből konfliktusuk, ha a pasit nem érdekelné? Most ne arra gondoljunk, hogy a nő 200, pasi meg minimálbéres.

Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 20:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk ti 300 at, pasi meg 230 at.
2019. nov. 4. 09:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Az nem ügy szerintem. Ha nem váltok pályát, nekem is 180 körül lenne a fizetésem. Azt meg nem várhatom el a páromtól, hogy azzal foglalkozzon, ami nem érdekli, csak azért, mert az jobban fizet. Főleg úgy, hogy egy másik területen egy jól képzett, zseniális szakember. Végezze tisztességesen a munkáját, látszódjon rajta, hogy nem csak megúszni akarta az érettségit, a 200 a diplomás átlagbér egyébként is, azzal nekem nem lesz semmiféle problémám.
2019. nov. 4. 09:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
4: én nem nézem le a fizikai munkát, hanem alkalmi munkából élő emberrel nem terveznék szívesen, kiv. ha a saját vállalkozása keretében csinálja, tök mindegy, mennyit keres, mert kiszámíthatatlan. Akkor is, ha alkalmi munkában havat lapától, akkor is, ha alkalmi munkában cikkeket ír vagy korrepetál. Szóval itt nekem mindegy, hogy fizikai vagy nem. Közmunkánál azért már nem, mert fizikaira Bp-n kb. tényleg csak az megy, aki vagy hótt buta, vagy aki sz.ik bele mindenbe.
2019. nov. 4. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!