Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üzletember vagyok, miért olyan nehéz üzletasszonyt találni, akit bele lehet keverni a dolgokba? (Aki tud gondolkodni, hazudni, és élvezi is. )
Az eddigi lányok akikkel ismerkedtem, még gondolkodni sem nagyon tudtak... Ennyire ritka lenne az a típus, akit bele lehet keverni az üzletbe, vagy tárgyalásban helyt áll?
Nem nagy dolgokra gondolok, csak tárgyalásnál vagy üzleti összejöveteleken kitalálhatna valami előnyös hazugságot, az adott helyzetnek megfelelőt, hogy pl. családot tervezünk, jogi diplomája van, vagy a rokona politikus... és ezt megfelelően elő is adná.
Egy projektnél néha jól jön, főleg versenytárgyalásnál, ha az ember megfelel az üzletfele tudat alatti igényeinek (pl. ha állatbarát, akkor mi is azok vagyunk), és ezt jobb ha egy bájos lány adja elő...
29/F
Sajnos nincsenek olyan "ismerkedési körök", barátkoztam diplomás lánnyal is (mellesleg hihetetlenül unalmas volt), aztán lakáseladásnál tárgyalunk a vevőkkel, erre elkezdi a ksh adatait magyarázni, meg az ingatlanpiacot, amihez fogalma sem volt, a vevők meg nem is értették (inkább mondta volna, hogy terhes, és sürgősen nagyobb lakást kell vennünk, akkor legalább együttérzést kicsikart volna belőlük).
Az ingatlanértékesítős csaj is korombeli, jól néz ki, határozottnak tűnik, személyesen meg mint egy rémült buta nyúl... először le akar húzni 350-re, majd közli, hogy az ingatlant 6 millióért lehet eladni (8.7-ért hirdettem, tudtam, 8-ért megveszik).
Ekkor még adtam egy esélyt, hogy adja el 8-ért, Ő jöjjön, itt leszek, segítek, és jutalékon felül adok neki 100-at zsebbe - erre elkezd még a főnökével jönni, hogy nem fogja engedélyezni... meg nem lehet itt a tulajdonos... Mivan?!
"Ne barátnőt keress, hanem üzlettársat, ha ezek az igényeid." Nem üzlettársat keresek, nem pénz kell, nem munkaerő, és nem tanácsadás, hanem valaki, akivel megfelelően lehet intézni a dolgokat, elmenni tengerpartra nyaralni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!