Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez hogy képtelen vagyok a szexnél többet gondolni a nőkről? Egyszerűen meglátok egy lányt és csak meg akarnám néha d*gni és ennyi. Képtelen vagyok kapcsolatba gondolkodni. Szerintetek ez betegség?
Ha meglatsz egy lanyt akkor mi masra gondolnal? Ugy neznek ki mint a kvak akik csak arra varnak hogy jol megasszak oket.
De ha megismersz valakit, rendesen akkor mar kapcsaolatot is fogsz akarni.
Egy szinten éretlenség.
Másfelől, nem mindenki képes párkapcsolatban élni.
mert átb*sztak és nem tudsz bízni senkiben.
engem is, de én túllátam rajta!
ha valaki megadja neked a tiszta lapot, a minimum, hogy viszont megadod.
Én azt is tisztázom ha csak szexről van szó. Aztán vagy belemegy, vagy nem. Nem játszok az emberekkel. kinőttem ezt.
26/F
Magányos farkas típus vagy, lehet.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Szerintem nem gont ez, kerdezo. En is igy vagyok ezzel, nokent.
Het evet huztam le egy hazassagban, es csak arra volt jo, hogy rajojjek: mindenre kepes vagyok egyedul.
Mondjuk vannak kozeli ferfi barataim, nehannyal le is fekszem, de tudjak, hol a hatar. Aki megprobalta atlepni, az mar nem a baratom.
28N
Azt akarom vele mondani, hogy mióta létezik automata mosógép, nem kell állandóan...
Tudtad, hogy van vasalás mentes ing?
Robot porszívó, ablaktisztító valódi citrommal, és bögrés süti, stb.,... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!