A vörös húsokkal kapcsolatba hozott ráknak mekkora valóságalapja van?
Egyrészt lehet, hogy van alapja valamennyi.
..
Másrészt viszont mutasson nekem valaki bármilyen élelmiszert, amiről valaki valahol még nem "mutatta ki", hogy az bizony rákot okoz(hat). Már mindenről mondták, és az ellenkezőjét is.
Ugyan nem néztem még mélységében utána a dolognak, de egyáltalán nem mindegy hogy milyen tanulmány milyen kísérlete alapján nyilatkozták ezt. Hallottam, olvastam ezt-azt és a valós esély amivel növeli a rák kialakulását az pár tized-től 1-2% ig terjed, ami valójában lényegtelen szám. Ez a mennyiség statisztikai hibából is eredhet, továbbá még mindig kérdés számomra, hogy hogyan mérhető ez?
Nah majd unalmas karácsonyi perceimben utánanézek, és lehet dobok is az eredményről egy kérdést.
Parancsolj kisgyerek:
Nekem megvan az msc szint is, nemcsak a fősuli. Máskor nézz utána, mielőtt kötözködni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!