Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért jön be ennyire, hogy zseni vagyok?
Figyelt kérdés
Mindig megkérdezik, hogy mi a szakmám, arra szoktam nekik válaszolni és utána mintha teljesen másképp viszonyulnak hozzám. Mármint akikkel találkozom olyan mintha ez lenyűgözné.
Én azt szeretném, ha valaki azt is észrevenné, amiben valós energia befektetéseim vannak. Pl megbecsülné, hogy egyre jobban megértem az emberek arckifejezéseit.
Miért nem lehet egy embert azért megbecsülni, amiért megkűzd, miért az adottságokat becsülik meg sokan? Ez teljesen logikátlan.
2019. nov. 1. 18:27
41/43 anonim válasza:
Szerintem sok mesét nézel, vagy filmet zavart kelt az agyad kis sarkában ahol kéne a logikai lóf @sz :D Kutyának se kellesz, még hogy zseni, egó max
42/43 anonim válasza:
Gondolom dolgozol havi 20 ezerért a fürgénél + 20 ezer ösztöndíj + otthonról zsebpénz + koliban vagy a szüleiddel laksz, és ez még 10 évig így fog menni. Rettentő szexi.
43/43 anonim válasza:
Minden egyes egyetemista kutatómunkát végez, hisz máshogy nem tudná megírni a szakdolgozatát.
Felismerik és büntetik, ha máshonnan ollózod össze, ergo muszáj saját energiát beleölni, hogy megszerezd a diplomádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!