Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért jön be ennyire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért jön be ennyire, hogy zseni vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig megkérdezik, hogy mi a szakmám, arra szoktam nekik válaszolni és utána mintha teljesen másképp viszonyulnak hozzám. Mármint akikkel találkozom olyan mintha ez lenyűgözné.

Én azt szeretném, ha valaki azt is észrevenné, amiben valós energia befektetéseim vannak. Pl megbecsülné, hogy egyre jobban megértem az emberek arckifejezéseit.

Miért nem lehet egy embert azért megbecsülni, amiért megkűzd, miért az adottságokat becsülik meg sokan? Ez teljesen logikátlan.

2019. nov. 1. 18:27
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
29%
Es? Hasznald ki ha bejon ez a muffoknak, oszt varrd le oket.
2019. nov. 1. 18:41
 12/43 anonim ***** válasza:
70%

S e e m s l e g i t !

"megkűzd"

Mert így ír egy zseni :D

2019. nov. 1. 18:42
 13/43 anonim ***** válasza:
81%
Jól van fiam, örülj magadnak!
2019. nov. 1. 18:43
 14/43 A kérdező kommentje:

Ha elmondok nekik mindent amiért meg kellett küzdenem, akkor furának tartanak, meg nem leszek szimpatikus. Ezzel szemben az adottságaim tetszenek a nőknek. Amikért nem kell megküzdenem sem.

Ezt nem értem és zavar is.

Azt sem értem ezt hogy használjam ki? Mit használjak ki azon, ami zavar?

2019. nov. 1. 18:45
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha te zseni vagy, akkor a legrosszabb helyre jöttél xD

Itt úgy nem fogsz választ kapni, hogy egy kérdést kiteszel. A megoldásokért neked kell több száz kérdés és azok válaszai közül összeraknod a kirakóst.

2019. nov. 1. 18:47
 16/43 A kérdező kommentje:
Igen, a helyesírással, hangosolvasással és változatos arckifejezésekkel, hangsulyokkal még mindig küzdök. De egyre jobb vagyok benne :)
2019. nov. 1. 18:47
 17/43 anonim ***** válasza:
71%

Felelősségháritásban zseni vagy azt látom.

Minimum lenne az amit "gyakorolsz* :)

2019. nov. 1. 18:53
 18/43 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez az egész csak dicsekvés akar lenni, annyira beképzeltnek hat ez a leírás, hogy egy valóban intelligens ember ilyet nem mond.

Az emberek arckifejezéseit a korral egyre inkább felismerjük és megismerjük.

Ez nem különleges adottság, hanem nevezhetjük bölcsességnek. Életünk során mindig tanulunk a világról, önmagunkról, másokról, és ezt a későbbiekben tudjuk hasznosítani.

Vannak erre különféle kifejezések, mondások, ki-ki máshogy nevezi. Hatodik érzék, női megérzés mind hasonló. Mi ez? Nem valami csoda, hanem néha csak egy tipp, ami bejött, néha meg a korábbi tapasztalataink alapján alkotott vélemény.

Az arckifejezések: szokták mondani, hogy mondhatsz akármit a száddal, ha a szemed mást mond. Van, aki ezt nem veszi észre, mást meg nem lehet átverni.

Vannak jó emberismerők, és vannak naivak.

Nem különleges képesség ez, vagy ha úgy tetszik, annak is lehet nevezni, de akkor is tudd, hogy sok más emberben megvan.

Ha valóban ennyire zavarna az a dolog, és ennyire nem tudnád hova tenni, már rég kipróbáltad volna, hogy egyből nem mondod el a szakmád. Vagy mondasz valami mást, bár az hazugság lenne, vagy megpróbálod egészen átlagos módon körbeírni. Néhány esetből kiderülne, hogy tényleg te bűvölöd el őket, mert vicces vagy, vagy szép a szemed, vagy akármi - vagy tényleg a különleges szakmád iránt lelkesednek.

Nem hiszem, hogy ha valakinek ilyen mély gondolatai vannak, és problémái vannak az önértékelésével, akkor ez még nem jutott eszébe.

Ergo a kérdés mindkét részét kamunak érzem, de legalábbis némileg túlgondoltnak.

2019. nov. 1. 18:53
 19/43 anonim ***** válasza:
79%

Minél több a tudás,annál kisebb az Egó. Minél nagyobb az Egó,annál kisebb a tudás."

/Albert Einstein/

Te olyan távol állsz a zsenitől mint ide Izrael kb.

2019. nov. 1. 18:56
 20/43 anonim ***** válasza:
93%
Próbálsz úgy csinálni, mintha te valami Sheldon Cooper jellegű zseni lennél, de max olyan vagy, mint Kázmér a Kázmér és Hubából amikor keménykedik.
2019. nov. 1. 19:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!