Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért jön be ennyire, hogy zseni vagyok?
Mindig megkérdezik, hogy mi a szakmám, arra szoktam nekik válaszolni és utána mintha teljesen másképp viszonyulnak hozzám. Mármint akikkel találkozom olyan mintha ez lenyűgözné.
Én azt szeretném, ha valaki azt is észrevenné, amiben valós energia befektetéseim vannak. Pl megbecsülné, hogy egyre jobban megértem az emberek arckifejezéseit.
Miért nem lehet egy embert azért megbecsülni, amiért megkűzd, miért az adottságokat becsülik meg sokan? Ez teljesen logikátlan.
Értem. Hogy lehet átlagos módon körbeírni azt, hogy 21 éves korom óta kutatok az egyetemen?
Ezt csinálom. Ez miért baj? Miért jó vagy rossz?
Más meg ügyeket intéz, szemetet szállít, házat tervez. Mindennek más szerepe van. Mindenkinek más adottságai vannak. Nem értem egy adottságot miért kell megbecsülni.
Ez azért hiteltelen, mert akkor nem írnál ki ilyen kérdést.
De mégis mit kutatsz?
Az egyetemen kb mindenki kutat, a nyelvészprofesszorom is.
Simán mondhatnád: az egyetemen dolgozom.
Ha tudnánk, hogy mit, egy piallanat alatt mondanánk egy megfogalmazást.
De kétlem, hogy egy kutató nem tud egy szinonímát találni.
Speciális munakört is le lehet írni egyszerűen, hogy egy átlagember is értse.
Egyszerű munkakört is meg lehet fogalmazni nyakatekert módon, hogy senki ne értse.
Ha megfogod egy nő mellét, mondhatod, hogy manuális mammográfus vagy.
Portás: humán erőforrás input output menedzser
Ugyanez visszafelé is működik.
Nem kéne ezt magyarázni, ha igaz lenne a téma.
Szerintem láttál egy filmet, és amiatt született meg a kérdés.
Alapvetően aki tényleg "zseni" annak nincs szüksége rá, hogy hangoztassa..
Írogatod, hogy kutatsz az egyetemen, akkor tessék írd le, hogy milyen szakterülettel és milyen kutatásokkal foglalkozol.
Ismét egy idióta, aki azon töpreng, vajon miért szeretik olyannak, amilyen?
De ne aggódj, hamar rájönnek hogy amúgy meg alkalmatlan vagy emberi kapcsolatokra.
Hát ezzel tényleg nem vagyok előrébb.
Mi dönti el, hogy egy tulajdonság jó vagy rossz, és hogy tabu vagy sem?
Az alacsony és a buta mitől rossz tulajdonság sok ember szerint, a magas és okos pedig pozitív tulajdonságok. És míg egyes pozitív és negatív tulajdonságok hangoztathatóak, más tulajdonosok pedig tabuk, attól van jó és rossz ilyen is. Miért van ez, és hogy lehet felismerni, hogy egy tulajdonság tabu-e?
Érdekes, hogy különleges adottságának tekinti, hogy "egyre jobban megértem az emberek arckifejezéseit"
Aztán azt írja:
"Igen, a helyesírással, hangosolvasással és változatos arckifejezésekkel, hangsulyokkal még mindig küzdök."
Akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!