Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért jön be ennyire,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért jön be ennyire, hogy zseni vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig megkérdezik, hogy mi a szakmám, arra szoktam nekik válaszolni és utána mintha teljesen másképp viszonyulnak hozzám. Mármint akikkel találkozom olyan mintha ez lenyűgözné.

Én azt szeretném, ha valaki azt is észrevenné, amiben valós energia befektetéseim vannak. Pl megbecsülné, hogy egyre jobban megértem az emberek arckifejezéseit.

Miért nem lehet egy embert azért megbecsülni, amiért megkűzd, miért az adottságokat becsülik meg sokan? Ez teljesen logikátlan.

2019. nov. 1. 18:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
96%

:D

Hááát, azért elég egyértelmű, hogy mitől negatív a "buta", és mitől pozitív az "okos" kifejezés! :D

Ha ezt nem érted, akkor te az első csoportba tartozol.

2019. nov. 1. 19:31
 32/43 anonim ***** válasza:
59%
Egy zseni tanulás nélkül, csuklóból helyesen ír. Szóval kamuzz Újév után, idén már ellőtted a bónuszaidat.
2019. nov. 1. 19:58
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Jövőre újratöltődnek a bónuszok? :O

Basszus, akkor kemény lesz a január!

És még most is van, aki még nem lőtte el mindent! :D

2019. nov. 1. 20:14
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Zsiga, te vagy az??? :D

Mintha a volt osztálytársamat hallanám. :'D

2019. nov. 1. 20:17
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek azt emelik fel, ami hasznos és/vagy ritka.

A legtöbb embernek csuklóból megy, amiért te küzdesz, ezért nem érzik fontosnak.

Na meg az is számít, hogy egymás teljes megértése meg egymás életben tartása között hatalmas a különbség hasznosságban.

Az egyik egy kényelmi funkció, a másik létszükséglet. Ezért értékelnek jobban egy orvost és egy mérnököt egy humoristánál és egy pszichológusnál..

Kimagasló művészeket is sokra értékelhetnek(tehát nem egy zongoristát, aki dalokat szerez, hanem mozartot) de csak azok, akik számára már nem fontos különösebben a létük fenntartása..

Egyébként szerintem az erőfeszítés hajtja a világot, a próbálkozás, kudarctűrés, szorgalom, kitartás a legfontosabb értékek, a siker és az önbecsülés záloga.

Keress terapeutát, vagy keresd fel anyukádat, ha elismerésre vágysz kevés haszonnal járó általános tudást biztosító erőfeszítésekért, ezt nem

fogod megkapni idegenektől, sem a barátaidtól. A legtöbben saját magunk fejét kell simogatnunk, ha olyat teszünk, ami csak számunkra fontos.

2019. nov. 1. 20:42
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

"Értem. Hogy lehet átlagos módon körbeírni azt, hogy 21 éves korom óta kutatok az egyetemen?"

Ilyen helyesírással és stilisztikával még egy publikációt sem tudnál megírni, amit tudományos szinten komolyan vennének. Ha nagyon akarom, elhiszem, hogy egyetemen csinálsz valamit, mert nekem is volt olyan szaktársam, aki autista volt és valamiféle beszédfogyatékossága is volt emellett, viszont egy telefonkönyvet is megtanult pár perc alatt. Nem lett volna belőle kutató sosem, de el tudtam volna képzelni, hogy valami munkafélét ajánlanak neki, főleg mivel jár támogatás is a fogyatékos személyek foglalkoztatására...

Amúgy a kérdésre válaszolva, itt nem a "megbecsülésen" van a hangsúly. Miért ne tehetne valaki vonzóvá egy adottság? Páromban azt találom vonzónak, hogy hasonló a világnézetünk és az érdeklődésünk. Ez is egy adottság, ha úgy tetszik. Míg pl. a szomszéd Józsiban becsülöm, hogy egyedül ápolja a beteg anyukáját, de ettől még nem lesz számomra vonzó, mint férfi.

2019. nov. 1. 20:58
 37/43 A kérdező kommentje:

Az összes publikációk lektorálja valaki. És amúgy sem magyar nyelven publikál senki. Nem értelek titeket.

Azt hiszem inkább próbálkozok máshol.

2019. nov. 1. 21:35
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
A zsenik nem a gyik-re járnak válaszokért 😁
2019. nov. 1. 21:57
 39/43 anonim ***** válasza:
60%

Próbálod játszani azt a fajta zsenit, aki nem érti az alapvető dolgokat. Nézd meg még párszor a "Rainman"-t, és gyakorolj.

Most szerinted a te létezésed vagy a nem létezésed mennyire befolyásolja a világot? Tovább megyek, mennyire befolyásol itt a gyk-n valakit? Ezt azért még megérted, fel tudod fogni azzal a csepp kis agyaddal.

Ezenfelül tényleg marha érdekes ember vagy, kb. fél perc alatt túllépek rajtad. Tényleg zseni vagy? Én is. Most akkor mi van?

Húha, megérted az emberek arckifejezését... Aztaaaa! Erre kb. már egy kétéves gyermek is képes.

Tudod mi a baj veled? Sose szabad fullba nyomni a kretént.

2019. nov. 1. 22:27
 40/43 anonim ***** válasza:
91%

Mitől lenne zseni az, aki 21 éves korától kutat?

Az egyetemi kutatóintézetekben elég sok 20-21 éves végez kutatásokat, aztán ebből ír szakdolgozatot/diplomamunkát.

2019. nov. 1. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!