Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelenthetett ez a dolog?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthetett ez a dolog? Félt tőlem vagy tetszettem neki?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, nem volt még barátnőm. Eddigi tapasztalataim, próbálkozásaim alapján nem tetszem a nőknek. Néha volt reménysugár de hiába. Az átlagnál jobban keresek, anyanyelvi szinten beszélek angolul. Van személyi trénerem, egy időben öltözködési tanácsadót is fogadtam. 170 cm és 70 kg vagyok.

A legutolsó két tapasztalatom: egy liftben elkezdte mondani egy lány hogy ő fél a liftektől, a zuhanástól és erről beszéltünk pár mondatot. Kedves lány volt, akaratlanul is mosolyogtam rá. Amikor kiszálltam, mondtam hogy vigyázzon magára és mosolyogva búcsúztunk. Húgom, barátnője és több haverom szerint megijedhetett tőlem szegény lány és azért szólított meg, hogy feltartson, mert félt hogy késő éjszaka egy ilyen rosszarcú mint én megtámadja! (soha életemben nem bántottam senkit!)

Tegnap meg kiszálltam a kocsimból és ott állt egy gyönyörű 30 körüli nő pont velem szemben. Szerintem vagy 10 másodpercig néztük egymást, utána tök zavarba jöttem. Szerintem azt nézte hogy mit nézek :D Legalábbis rám csak akkor szoktak nézni vagy van hogy mondják is “búúú”. A többiek szerint is csak azért “nézhetett velem farkasszemet”. Csaj ismerősök szerint ha tetszettem volna neki akkor mosolygott volna vagy lesüti a szemét. Szerintetek ez a két eset mit jelez? Társkereső oldalakon fent vagyok évek óta, de ott se jött össze semmi. Tinderen még matchem se volt.

2019. nov. 1. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Te az a tipikus balek lehetsz, kérdésed alapján nem vagy rosszindulatú. De ez nem számít! Barátkozz meg az életeddel mert sohasem lesz partnered.
2019. nov. 1. 14:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ez így önmagában szerintem egyik történet sem jelent semmit sem.

Ne agyalj annyit, hogy vajon mit gondolhat a nő, vesd be magad, ha látsz alkalmat ismerkedésre. Amúgy te is elmosolyodhattál volna a szemezésnél. Ezek jó alkalmak gyakorolni a kapcsolatteremtést nőkkel.

2019. nov. 1. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy balek lennél. Tök jó, hogy próbálsz annyit kihozni magadból, amennyit csak lehet. Majdcsak jön valami asszony is előbb-utóbb!
2019. nov. 1. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szeresd magad és mások is szeretni fognak :)
2019. nov. 1. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!