Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nagyon vacilálok két dolog között és magam sem tudok mit akarok?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel kb 2 hónapja beszélgetünk facebookon, messzebb lakik de 3szor találkoztunk már, nagyon bizalmas dolgokat is megbeszéltünk. Egyenesen megmondtam neki, hogy megdugnám. Mondta hogy sok csávót elzavart már ezért, de nálam nem zavarja. Mégsincs előre lépés és nehezen adja magát. Ami miatt amúgy már sokszor eldöntöttem hogy elküldöm a fenébe.

Viszont minden nap beszélünk, és nagyon közel kerültem hozzá. Nagyon empatikus meg okos is, jól is néz ki. Viszont nem akar szexelni.

Van egy másik lány aki a környéken lakik, ráírtam már akkor írta hogy átjönne hozzám. Küldözgat csöcsös meg pucsítós képeket. Jól is néz ki, viszont elsőre is látszik rajta, hogy nagyon buta.

Meg ha nekem szétteszi egyből a lábát akkor kitudja hányan voltak benne?

Ez aggaszt a legjobban.

Valaki olyan kéne aki úgy a kettő mentalitása között van.

De félek, hogy nincs olyan nő. Aki senkinek nem ri*@nc, csak nekem. Viszont ami nagyon imponál mindkét esetben hogy mindketten maguktól is keresnek engem.

Akinek írsz folyton és nem foglalkozik veled, azokat én offolom.

27 F

2019. okt. 23. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Én a helyedben dugnám mindkettőt majd tovább állnék. Igazából nem értem a problémát

22F

2019. okt. 23. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
A második csajjal valami lazább szexkapcsolat jellegűt lehetne összehozni, persze csakis gumival. Az elsővel meg ha nem halad előre a dolog apránként sem, akkor az felejtős, és leépíteném a dolgot. Amennyiben az elsővel viszont rendesen létrejön a párkapcsolat, hogy le is fekszik veled, akkor raknám félre a másodikat.
2019. okt. 23. 19:04
 3/5 A kérdező kommentje:

de attól barátok is maradhatnánk az elsővel, mert nagyon jó fej

van olyan nő akivel baráti kapcsolatban vagyok, de ő 40+ os, és nem is az esetem, bár szerintem fordítva lehet hogy én az vagyok neki

2019. okt. 23. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fej vagy írás...
2019. okt. 23. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyél a másodikkal. Az első talál nálad jobbat is.
2019. okt. 23. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!