Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki mellett halàlra unom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki mellett halàlra unom magam elsö randin. Nem erzek semmit. Hogy lesz igy baràtom?

Figyelt kérdés

Elsö randin kb 50 böl 1 akivel erzek vmi szikràt végre, hogy vegre valakit ferfinek latok es nem csak formalisan tarsalgunk mint valami szomszeddal.

A kemia is ugyanigy irto ritka ha valakivel megvan.

De jellemzö hogy akibe beleszeretek meg otthagy, miközben en ugy erzem velem pillangokat lehetne fogadni, addig ö ezt max ideig oraig erzi.

Ott tartok hogy kezdek tartani az elsö randiktol. Folyamat csalodas hogy ezert otthonrol elindulnom is kàr volt, igy ez ellen vedekezeskepp mindenkivel csak barati alapon talalkozom. Elvagyunk lesz ami lesz alapon elvarasok nelkül.

De egyszerüen ez az udvariaskodo formalis tàrsalgas a "halálom".

Ujabban huzom a chatelgeteseket is ez miatt, ritkan irok vissza, nem siettetem a talalkozasokat, amit amugy megspekel az is hogy közben néha(!) bevàgjàk, hogy addig mas lannyal talalkozik (magyaran öt sem erdekli hogy talalkozzunk vagy mikor, eleve igy indul a dolog tök mindegy melyikkel randizik)

Valahogy lelkileg en kezdek ebben kiegni lassan utalom gyülölöm ezeket a közömbös barati alapu randikat hogy felöle akar fejen is àllhatnek akkor sem mozdul meg benne semmi, miközben en mar szenvedek az unalomtol es azon agyalok hogy nem akarok tovabb setalni vele meg jopofizni, hogyan lépjek mar le.

Most van egy srac aki tetszik ràadàsul. Ö azzal inditott hogy neki nem elet halal egy kapcsolat, elvan evek ota egyedül es egésznek is érzi igy magàt (szoval semelyik nö miatt nem törne zuzna magàt az biztos)de összefuthatunk csak ugy lesz ami lesz alapon.

Es màr elöre FÉLEK hogy ilyen közömbös emberrel (ami lehet termeszetes mar ezt sem tudom)fogok talalkozni, megint halalra fogom magam unni, formalisan csevegünk majd es azt keresem mikor milyen kifogassal lepjek le.

Egyszerüen nem tudok kitörni ebböl a falbol. Hogy erezhessem azt a szikrat ami felemel, hogy izgulva vàrjam a randi utan hogy hiv e erdeklem e, hogy ne kelljen félnem hogy 2.randin megint ilyen jopofizas lesz e csak,hogy megmozduljon valami köztünk es bennem es ne csak bennem

2019. okt. 29. 06:01
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
92%

"mintha valakivel interneten megbeszéld, hogy akkor most elmegyünk randizni és márpedig akkor majd megismerjük egymást"

Omg.

Te így ismerkedsz neten?

Én úgy vagyok ezzel, hogy találkozzunk, és hátha szimpatikusak vagyunk. Még neten le szoktam írni a nőknek, hogy én nem akarok kényszert, ha kicsit is kellemetlen neki bármi, akkor szóljon.

Igen, olyan is volt, aki az első öt percben mondta, hogy hát végül is nem ilyennek gondolt. Teljesen rendben van. Felnőtt emberek vagyunk, kulturáltan le tudjuk kommunikálni.

Szerintem te magadnak alakitasz ki egy kényszert. Én még egy netes beszélgetés utáni találkozásra sem mentem úgy, hogy na most aztán megismerkedünk, mert ez parancs :D

Én azt sem szoktam definiálni, hogy az éppen randi-e. Mi a francnak? Most attól lesz jó vagy rossz, hogy minek hívjuk?

Szerintem magadnak csinálod ezt. Pontosan a hozzád hasonló picit rugalmatlan nők miatt kezdtem bele ebbe, hogy találkozás elött írom, hogy nyugodtan mondja a szemembe, ha nem érzi jól magát, felnőtt ember vagyok, elfogadom. Önbecsülésem is van elég ahhoz, hogy őszinte lehessen velem valaki.

Amúgy hozzáteszem, hogy az a nő, aki az első 5percben inkább lelépett, késöbb írt nekem, hogy megprobálhatnánk újra, meg hogy ez nagyon szimpatikus volt tőlem, csak akkor éppen nem voltam a 3hétig a városban és elhalt a dolog.. de érted a lényeget szerintem

2019. okt. 29. 17:27
 52/60 A kérdező kommentje:

49

Talan ugy jobban atmegy.

Most kicsit szélsösègesen fogalmazok:

En nem akarok ugy emlekezni majdan a ferjemre, de mindegy akar ugy mesélni a szerelmemröl hogy elsö randin (ami ugye mindig megmarad)setaltam vele meg kaveztam es rohantam haza mert lemos a mosogep mert az is fontosabb volt, es szoval igy ismertem meg "apàd".

Valahogy ez nem passzol az én/ (vagy ön)képembe sem.

Nekem eddig ilyen szinten lapos ismerettsegeim nem voltak

2019. okt. 29. 18:31
 53/60 anonim ***** válasza:
90%

#52, néha pont a dolgok tökéletlensége tesz emlékezetessé valamit. Szörnyű lehet úgy randizni, hogy az az elvárás, ELVÁRÁS, hogy na most ez olyan lesz, amiről még az unokáknak is beszélni lehet xD

Te jó isten. Talán ezt mondd el a pasiknak is, 50-ből legalább 35 találkozni sem akart volna veled, ha neked ez így müködik, máris csak 15-ből 14 lett volna unalmas...

Még mindig nem érted mire mondom, hogy nem baj, ha ilyen vagy, de akkor térképezd fel magad, légy tisztában vele mit akarsz és olyan férfit keress, aki erre alkalmas???

2019. okt. 29. 18:46
 54/60 anonim ***** válasza:
Ha az kell, hogy azonnal belédhatoljon írhatsz.
2019. okt. 29. 20:08
 55/60 A kérdező kommentje:

53 irtam az exem

Csak zenet hallgatunk szinte, mindenben volt valami plusz vele. A nagy semmiben is.

2019. okt. 29. 20:17
 56/60 A kérdező kommentje:
Szoval ezt a szikrat nem erzem.
2019. okt. 29. 20:17
 57/60 anonim ***** válasza:
92%

Jó akkor elmondom megint a tanácsom, amit már mondtam:

Keress egy pszichológust. Közösen deritsétek ki, mi ez a szikra, amit keresel egy férfinek. És keress célirányosan olyan férfit, aki ennek megfelel. Ebben is tud segíteni a pszichológus. Ezt tanulta, hogy kell felismerni egy személyiség típust..

De állítom neked, hogy mindenféle végzettség nélkül, csak az alapján amit itt előadtál magadról, minden 3. fórumozó meg tudná neked mondani, hogy ebből az 50 férfiból kikkel nem kellett volna találkoznod, ha ilyen igényeid vannak. Persze feltéve, hogy előtte azért beszéltél vele pár szót, nem??

Vagy te mégis mi a bubánatos istennyila alapján döntöd el egyáltalán, hogy kivel találkozz?

Attól, hogy tömött sorokban állnak a férfiak, hogy megdugjanak, még messze nem azt jelenti, hogy van köztük olyan, akivel összeillik a személyiséged. Bocs, de ezt már tényleg nem tudom szofisztikáltabban mondani, hogy megértsd.

2019. okt. 29. 20:41
 58/60 Noren1989 ***** válasza:
82%

Szerintem neked egy időre el kellene kerülnöd a férfiakat.

A fő kérdésedben felvetett közömbösség veled szemben egyszerű okozat. Ahogy levettem, játszod Miss Elérhetetlent.

Ez nem igazán szimpatikus hozzáállás, ami bizony lecsökkenti az érdeklődést az irányodban.

Simán el tudom képzelni, hogy abból a 49 férfiból 40-nek épp ugyanolyan kellemetlen volt a randi, mint neked,

csak nem tudsz róla.

Van egy olyan érzésem, hogy némi kommunikációs/önismereti bajjal küzdesz.

Te hogy képzeled el a számodra ideális jelöltet?

2019. okt. 29. 20:42
 59/60 anonim ***** válasza:
92%

Fú rájöttem ebből meg gondolom az fog átjönni, hogy a gonosz férfiak csak szexet akarnak.

Na jól van, nem is érdekel már inkább mi megy át. A te életed, én megpróbáltam normálisan segíteni.

2019. okt. 29. 20:45
 60/60 anonim ***** válasza:
100%
Na ezaz, ilyenkor bicsaklik meg a nagy egyenjogúság, mert egy randin a férfinak kell előadnia magát, mert a kislány megszeppenve ül magában, hogy namost mi lesz? Csak most már a férfiak is ilyenek. Eredmény: két ember nagy csöndben ül egymás mellett/előtt, amíg az egyik meg nem unja és elhúz..:)
2019. okt. 31. 17:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!