Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki mellett halàlra unom magam elsö randin. Nem erzek semmit. Hogy lesz igy baràtom?
Elsö randin kb 50 böl 1 akivel erzek vmi szikràt végre, hogy vegre valakit ferfinek latok es nem csak formalisan tarsalgunk mint valami szomszeddal.
A kemia is ugyanigy irto ritka ha valakivel megvan.
De jellemzö hogy akibe beleszeretek meg otthagy, miközben en ugy erzem velem pillangokat lehetne fogadni, addig ö ezt max ideig oraig erzi.
Ott tartok hogy kezdek tartani az elsö randiktol. Folyamat csalodas hogy ezert otthonrol elindulnom is kàr volt, igy ez ellen vedekezeskepp mindenkivel csak barati alapon talalkozom. Elvagyunk lesz ami lesz alapon elvarasok nelkül.
De egyszerüen ez az udvariaskodo formalis tàrsalgas a "halálom".
Ujabban huzom a chatelgeteseket is ez miatt, ritkan irok vissza, nem siettetem a talalkozasokat, amit amugy megspekel az is hogy közben néha(!) bevàgjàk, hogy addig mas lannyal talalkozik (magyaran öt sem erdekli hogy talalkozzunk vagy mikor, eleve igy indul a dolog tök mindegy melyikkel randizik)
Valahogy lelkileg en kezdek ebben kiegni lassan utalom gyülölöm ezeket a közömbös barati alapu randikat hogy felöle akar fejen is àllhatnek akkor sem mozdul meg benne semmi, miközben en mar szenvedek az unalomtol es azon agyalok hogy nem akarok tovabb setalni vele meg jopofizni, hogyan lépjek mar le.
Most van egy srac aki tetszik ràadàsul. Ö azzal inditott hogy neki nem elet halal egy kapcsolat, elvan evek ota egyedül es egésznek is érzi igy magàt (szoval semelyik nö miatt nem törne zuzna magàt az biztos)de összefuthatunk csak ugy lesz ami lesz alapon.
Es màr elöre FÉLEK hogy ilyen közömbös emberrel (ami lehet termeszetes mar ezt sem tudom)fogok talalkozni, megint halalra fogom magam unni, formalisan csevegünk majd es azt keresem mikor milyen kifogassal lepjek le.
Egyszerüen nem tudok kitörni ebböl a falbol. Hogy erezhessem azt a szikrat ami felemel, hogy izgulva vàrjam a randi utan hogy hiv e erdeklem e, hogy ne kelljen félnem hogy 2.randin megint ilyen jopofizas lesz e csak,hogy megmozduljon valami köztünk es bennem es ne csak bennem
En megosztom a gondolataim. De visszaterve a muzeumos sracra en nem tudtam abbol öt kihozni.
Nem volt oda vissza kommunikacio sem, nemhogy még valami oda vissza àramlo plusz/töltes.
Szépen ügyesen beszelgettünk es nem èrti miert nem irok. En nem akarok vele muzeumokba jarni talan azert. Nem passzol a vermersekletünk talàn
Akkor miért nem jöttél össze vele?
Érdekes kérdés, sok mindenhez hozzá lehetne szólni.
Ha én bárhol bárkinél, akár neten olyan viselkedést tapasztalnék, mint amit te művelsz, én biztosan hagynálak rögtön, mert hozzám nem illenél.
Másrészt nem látom, hogy mit tudnál te nyújtani. És szerintem itt van a probléma. Te mondhatni rengeteget elvársz a férfiaktól viselkedés, kommunikáció és külső terén. Többet, mint amit te beleadsz. Aki pedig ki tudja elégíteni az igényeidet, ő előtte sorban állnak a nők, amit egyébként említettél is.
Kiégésben igazad van. Finomítod a szűrési paramétereidet, komoly, részletes kérdést teszel ki, aminek a válaszaira valóban fogékony vagy. Azt részletezed, hogy hogyan csűröd-csavarod az ismerkedést. Ez jó eséllyel nem fog eredményre vezetni, mert nem ez a megoldás. A megoldás az, hogy neked kell változnod, tudom ez itt üldözött eszme.
43. Összejöttünk. Nem irtam hogy nem, csak utana szakitottunk is, mert ö szerintem kicsit(vagy tul) hamar akart gyereket. Amin en kiakadtam, nem -et mondtam es ezzel ennyi. Nekem kicsit több idö kell ehhez vkivel ez nem olyan kaliberü kerdes hogy melyik filmet nezzük meg :D
Utolso tökeletesen leirta.
Egy idegen. Elsö randi alapbol nem arrol szol hogy jol is erzem magam vele.. ez irto ritkaszàmba megy.
De ha új embert ismersz meg, az mindig komplett idegen lesz. Jó isten hova kerültem xD
"Ellenben internetes ismerkedésnél erről szó sincsen, az nem lehet ilyen jóleső, természetes, spontán és könnyed, és nekem ez hiányzik belőle"
Én tudok csomó erre alkalmas nővel internetről jóleső, természetes, spontán és könnyed módon beszélni, de nem mindenkivel. Valószínűleg veled sem tudnék, de nem azért, mert nem tudok ilyet kialakitani erre fogékony nővel, hanem mert még saját bevallásod szerint sem vagy fogékony rá. Ezt érted?
Kérdező utolsó probálkozásom, hogy rámutassak mi a gondod: HIÁNYZIK AZ ÖNISMERET. Nem az a baj, hogy olyan vagy amilyen, hanem hogy nem vagy vele tisztában, hogy tulajdonképpen TE vagy periférián.
Nem a pasik 98%-a unalmas, mint ahogy állítod, hanem NEKED van nem megszokott igényed. Amivel nincs is baj. Vagyis nem lenne vele baj, ha ez végre beleférne a kicsi buksidba és nem a férfiak hiányosságának állitanád be, hanem célirányosan olyan férfit keresnél, aki ilyen...
Ha nekem nem hiszel, hallgasd meg a nő társaid hogyan vélekednek arról a sziturol, ami neked annyira bejön és igényled:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Még mindig csodálkozol, hogy 50-ből 1 pasinak van ilyen gesztusa, ami neked bejön???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!