Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki mellett halàlra unom magam elsö randin. Nem erzek semmit. Hogy lesz igy baràtom?
Elsö randin kb 50 böl 1 akivel erzek vmi szikràt végre, hogy vegre valakit ferfinek latok es nem csak formalisan tarsalgunk mint valami szomszeddal.
A kemia is ugyanigy irto ritka ha valakivel megvan.
De jellemzö hogy akibe beleszeretek meg otthagy, miközben en ugy erzem velem pillangokat lehetne fogadni, addig ö ezt max ideig oraig erzi.
Ott tartok hogy kezdek tartani az elsö randiktol. Folyamat csalodas hogy ezert otthonrol elindulnom is kàr volt, igy ez ellen vedekezeskepp mindenkivel csak barati alapon talalkozom. Elvagyunk lesz ami lesz alapon elvarasok nelkül.
De egyszerüen ez az udvariaskodo formalis tàrsalgas a "halálom".
Ujabban huzom a chatelgeteseket is ez miatt, ritkan irok vissza, nem siettetem a talalkozasokat, amit amugy megspekel az is hogy közben néha(!) bevàgjàk, hogy addig mas lannyal talalkozik (magyaran öt sem erdekli hogy talalkozzunk vagy mikor, eleve igy indul a dolog tök mindegy melyikkel randizik)
Valahogy lelkileg en kezdek ebben kiegni lassan utalom gyülölöm ezeket a közömbös barati alapu randikat hogy felöle akar fejen is àllhatnek akkor sem mozdul meg benne semmi, miközben en mar szenvedek az unalomtol es azon agyalok hogy nem akarok tovabb setalni vele meg jopofizni, hogyan lépjek mar le.
Most van egy srac aki tetszik ràadàsul. Ö azzal inditott hogy neki nem elet halal egy kapcsolat, elvan evek ota egyedül es egésznek is érzi igy magàt (szoval semelyik nö miatt nem törne zuzna magàt az biztos)de összefuthatunk csak ugy lesz ami lesz alapon.
Es màr elöre FÉLEK hogy ilyen közömbös emberrel (ami lehet termeszetes mar ezt sem tudom)fogok talalkozni, megint halalra fogom magam unni, formalisan csevegünk majd es azt keresem mikor milyen kifogassal lepjek le.
Egyszerüen nem tudok kitörni ebböl a falbol. Hogy erezhessem azt a szikrat ami felemel, hogy izgulva vàrjam a randi utan hogy hiv e erdeklem e, hogy ne kelljen félnem hogy 2.randin megint ilyen jopofizas lesz e csak,hogy megmozduljon valami köztünk es bennem es ne csak bennem
9 èrzelmekkel randizni, en nem magyarazkodom, csupan az meg nekem valoban nem jött be. Csalodas kökemènyen. Honapokig irogattunk talalkoztunk izgulva vàrtam a következöt es következöt miközben ö meg maradt azon a semmilyen ponton aztan kiderült van nöje.
Nah szoval
Es csak a sztori kedveert:
Az a srac aki megfogott elsö randin kaptam töle fülbevalot (nem penzzel akart megvenni, nem egy fuxra kell gondolni),csak azert hogy egyforma legyen a fülünkben (feher köves)
Nekem tetszett ez a gesztus is nagyon.
De szoval nem is tudom akkor irkaljak még azzal a sraccal randi elött aki tetszik es adjak teret a kötödesnek? most akkor igy jobb lesz?
"Az a srac aki megfogott elsö randin kaptam töle fülbevalot (nem penzzel akart megvenni, nem egy fuxra kell gondolni),csak azert hogy egyforma legyen a fülünkben (feher köves)"
:O:O
Szerintem rossz módszerrel ismerkedsz.
Nem baj, ha neked ez jön be, félre ne érts, de ha ez pl már a bemutatkozásodbol kiderülne, hogy neked ez tetszett, már rád sem írnék.
Mert tőlem ilyen gesztust tuti nem kapnál első randin, hogy fülbevaló, hogy ugyan olyan legyen..
Még egyszer mondom, az egy dolog, hogy neked ilyen igényeid vannak, de lehet célszerű lenne ezt valahogy előre közölni, 100-adra esne vissza a sorban állók száma
A másik:
Én is minden nő mellett halálra unom magam első randin.
Szoktam adni esélyt a második randinak, ha ezen kívül szimpatikus volt. Egy átlag embernek idö kell, mire feloldódik.
És azt is megfigyeltem, hogy vannak nők, akik unatkozva végig csinálják az első randit, de úgy igazán unatkozva. De bele sem gondolnak, hogy ez a történet két emberen áll. Nem udvari bohóc vagyok, hogy egy unatkozó hercegnőt szórakoztassak.
"mert rohadtul nincsen hozzá kedvem"
Igen, ez rengeteg nő arcára kiül az első randin. Azokon alig várom, hogy túl legyek végre rajta. Udvariasságbol szoktam új randit kérni, vagy hogy adjak esélyt, hátha csak rossz napja volt. Aztán ha elutasítja a randit megnyugszom, hogy nem kell még egy ilyet végig ülni és ha mégis csak rossz napja volt, akkor sem szalasztottam el életem nőjét.
Az ismerkedés két emberen múlik.
Ha valakivel MINDENKI unalmasan viselkedik, akkor felmerül, hogy neki kéne valamin változtatnia. Általános eset, hogy nem mindenki a hülye..
Persze nem ismerlek titeket, akinek nem inge..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!