Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindenki mellett halàlra unom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki mellett halàlra unom magam elsö randin. Nem erzek semmit. Hogy lesz igy baràtom?

Figyelt kérdés

Elsö randin kb 50 böl 1 akivel erzek vmi szikràt végre, hogy vegre valakit ferfinek latok es nem csak formalisan tarsalgunk mint valami szomszeddal.

A kemia is ugyanigy irto ritka ha valakivel megvan.

De jellemzö hogy akibe beleszeretek meg otthagy, miközben en ugy erzem velem pillangokat lehetne fogadni, addig ö ezt max ideig oraig erzi.

Ott tartok hogy kezdek tartani az elsö randiktol. Folyamat csalodas hogy ezert otthonrol elindulnom is kàr volt, igy ez ellen vedekezeskepp mindenkivel csak barati alapon talalkozom. Elvagyunk lesz ami lesz alapon elvarasok nelkül.

De egyszerüen ez az udvariaskodo formalis tàrsalgas a "halálom".

Ujabban huzom a chatelgeteseket is ez miatt, ritkan irok vissza, nem siettetem a talalkozasokat, amit amugy megspekel az is hogy közben néha(!) bevàgjàk, hogy addig mas lannyal talalkozik (magyaran öt sem erdekli hogy talalkozzunk vagy mikor, eleve igy indul a dolog tök mindegy melyikkel randizik)

Valahogy lelkileg en kezdek ebben kiegni lassan utalom gyülölöm ezeket a közömbös barati alapu randikat hogy felöle akar fejen is àllhatnek akkor sem mozdul meg benne semmi, miközben en mar szenvedek az unalomtol es azon agyalok hogy nem akarok tovabb setalni vele meg jopofizni, hogyan lépjek mar le.

Most van egy srac aki tetszik ràadàsul. Ö azzal inditott hogy neki nem elet halal egy kapcsolat, elvan evek ota egyedül es egésznek is érzi igy magàt (szoval semelyik nö miatt nem törne zuzna magàt az biztos)de összefuthatunk csak ugy lesz ami lesz alapon.

Es màr elöre FÉLEK hogy ilyen közömbös emberrel (ami lehet termeszetes mar ezt sem tudom)fogok talalkozni, megint halalra fogom magam unni, formalisan csevegünk majd es azt keresem mikor milyen kifogassal lepjek le.

Egyszerüen nem tudok kitörni ebböl a falbol. Hogy erezhessem azt a szikrat ami felemel, hogy izgulva vàrjam a randi utan hogy hiv e erdeklem e, hogy ne kelljen félnem hogy 2.randin megint ilyen jopofizas lesz e csak,hogy megmozduljon valami köztünk es bennem es ne csak bennem

2019. okt. 29. 06:01
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Van egyéniségem nyugi. Az hogy a dominans ffiak nekem a ffiak nem jelenti azt hogy en velemenytelen bologato öleb lennék hidd el. Neha ügyetlen vicces, valamikor komoly megfontolt, sokmindenben benne vagyok, söt a sivarsag abszolut nem lételemem.
2019. okt. 29. 10:37
 32/60 anonim ***** válasza:
95%

"26 ez nem elvaras ez nekem meglepetes volt. Oriasi a különbseg.

En pont hogy nem vàrok màr semmit. Szabalyosan félve talalkozom"

Még mindig nem érted.. nem az ékszerre mondom, hogy "elvárod", hanem ha ez ennyire tetszett, akkor hasonló gesztusoknak örülnél másoktól is.

És gondoljunk bele mélyen mi is történt.

A tag még életében nem látott téged, élőben nem beszélt veled, de már azzal várt, hogy adjon neked egy ajándékot, ami azt szimbolizálja, hogy összetartoztok.

Tényleg nem érzed, hogy ez fura?

Még egyszer mondom, nem baj, ha ezt te nem érzed. De önismeretre lenne szükséged és pl célzottan olyan férfiakat kéne keresned, akik erre alkalmasak. Ha lenne önismereted 3cálzott kérdésböl kiderülne már neten, hogy nem öt keresed...

Az a baj, hogy igazából egyáltalán nem vagy tisztában azzal, kivel miért találkozol, csak találkozgatsz velük össze vissza..

2019. okt. 29. 10:41
 33/60 anonim ***** válasza:
100%
itt a szex részlegben csomóan sub-ot keresnek :D
2019. okt. 29. 10:47
 34/60 anonim ***** válasza:
90%

Értem, szóval saját témák is van, saját gondolataid, na ezt miért nem osztod meg azzal, akivel randizol?

Szerinted attól domináns egy férfi, hogy megmondja helyetted milyen témárol akarjál beszélgetni?

A beszélgetés egy asszociációs játék. Föleg ha két ember nem ismeri egymást. Nincs vezérfonal, pont azért lehet megismerni a másikat, mert a téma össze vissza gyürüzik. Ilyen egy dinamikus jó beszélgetés.

Te meg azt várod el a "domináns" férfitól, hogy ő határozza meg a vezérvonalat análküü, hogy ismernek :D

Persze van ilyen férfi, ezerből egy.

Ezért mondom, tisztában kéne lenned magaddal és azzal amit elvársz és ezt már az első találkozás elött az emberek tudtára adni. Mert a férfiak 90%-a nem téged keres...

És ettől te nem leszel kevésbé nö, ö meg nem lesz kevésbé férfi -.-

2019. okt. 29. 10:48
 35/60 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, te elvagy tévedve. Azt hiszed h a te nagykegyesen ráböksz emberekre, jó most Sanyit kérem h szórakoztasson, ha sikerül akkor lehet még rá lehetőség. Ember te normális vagy? Te vagy a spanyol királyné? Mire föl várod el h (tételezzük fel) normális értékrenddel rendelkező férfi téged szórakoztasson? Te mit teszel érte? Ez egy alakuló párkapcsolat, vagy kapcsolat kezdete, egy kapcsolat meg jó esetben 2 ember, de nem kevesebb. De itt te csak 1 embert keresel, egy bohócot. Ez nem randi, hanem szolgálat. Tök mind1 h nézel ki, én 10 perc után otthagynálak, szórakoztasd magad, vagy nézd a tv-t. Rosszul vagy összerekva, vagy rossz oldalon keresel. A rosszlanyokon vannak férfiak, akik "szórakoztatják" a nőket, s tényleg szórakoztatják is, verseket írnak, bókolnak, stb... Ott keress vmi szolgát, csak az fizetős, ennyi.
2019. okt. 29. 10:50
 36/60 anonim ***** válasza:
52%

Volt sub barátnőm. Való életben meg majdnem ledominált :D

A szexet ne keverjük ide, mert néha pont a legdominánsabbnak tűnő nők a szub-ok szexben :D

2019. okt. 29. 10:50
 37/60 anonim ***** válasza:
93%

És nem bántásbol mondom, hanem mint egy alternatív megoldási javaslat:

Hagy a fenébe most az ismerkedést.

Keress egy profi pszichológust (ilyet sem könnyű találni). De nem azért, mert mentális bajod van, nem csak erre jók.

Kb 10 alkalommal célirányos rávezetéssel rá tud ébreszteni konkrétan mit is vársz el, konkrétan mit is akarsz nyújtani egy kapcsolatban. Ez után ha tényleg tömött sorokban állnak elptted a férfiak, akkor egy, max két hónap alatt megtalálnád kire van szükséged.

2019. okt. 29. 11:05
 38/60 anonim ***** válasza:
33%
Nem hiszem el, hogy ennyien nem értik... Arról van szó, hogy ha az ember párt keres, akkor nem egy szagtalan, színtelen semmire vágyik, hanem éppen ellenkezőleg. Ez pedig nem azt jelenti, hogy a pasinak valami bűvészmutatvánnyal kell készülni, szerenádot adni vagy 6 tonna aranyat vinni a nő elé, csak szimplán már az is egy tök jó dolog, ha nem a szokásos sémákat kell lejátszani, nem kell elmenni az 500. limonádéra/kávéra/forró csokira vagy 6000. alkalommal elsétálni a közeli parkba vagy mit tudjam én, hogy ott megvitassuk az élet nagy kérdéseit, hogy hogy vagy ma, mit dolgozol, mivel foglalkozol, mit tanulsz, hol laksz és mindezt nyilván mosolyogva, kedvesen, érdeklődve, lelkesen miközben valójában semmi nincsen ott helyben, amiért lelkesedni tudnál. Tök személytelen az egész, semmit nem tudsz a másikról (mert max. a neten cseverésztetek pár ilyen formális marhaságot követve), nincsen köztetek semmi kapocs és akkor érezd jól magad. Én pl. nem tudok beszélgetni így, nem tudom magamat így jól érezni és nem feltétlenül azért, mert a csávó unalmas, nincsen személyisége vagy valami, hanem mert sz*&#>r az egész szituáció. Ebből szerintem semmi jót nem lehet kihozni, ha valakinek ez egyszerűen nem megy. Biztos van olyan is, aki ezt szereti és úgy érzi, hogy ez tök jó és működőképes dolog, de én nem bírom elviselni, ha valaki rám ír, hogy "szia! szeretnélek megismerni" és akkor megkérdezi, hogy hogy hívnak, ki vagyok, hol lakok, mivel foglalkozok és akkor el kell mesélnem mindezt, amit nagyjából meg tudnék gyorsítani azzal, ha elküldenék egy komplett önéletrajzot és akkor utána jöhet a "hmmm...miről szeretnél beszélgetni?" és így tovább... Nekem ez egyszerűen nem működik, emiatt a netes ismerkedések 90%-a katasztrófa. Még egyszer mondom, hogy ennek nem az az oka, hogy pl. ez egy gáz szöveg vagy nem Máltára visz randizni, hanem annyira mű, erőltetett, személytelen, izzadságszagú, görcsös és unalmas az egész, hogy arra már nincsenek szavak.
2019. okt. 29. 12:15
 39/60 anonim ***** válasza:
93%

Nem hiszem el, hogy ennyire nem értitek - én is ezt mondom.

A beszélgetés két ember között zajló folyamat, ha valaki azt tapasztalja, hogy számára majdnem mindenki unalmas, akkor ő maga képtelen izgalmas beszélgetést folytatni.

Akikkel találkozok, azoknak a nőknek a 70%-ával jól tudjuk érezni magunkat. Kb 30%-uknál érződik, hogy erőltetett. Ezek a nők kb úgy jönnek el randira, hogy "meglátjuk mit alkot ez a fiú" aztán unott vagy kényszer mosolyos arccal 3 szóban lecsapnak minden témát.

Mi vagyok gondolat olvasó? Honnan a pékből tudjam mi érdekli, azért beszélgetek vele, hogy megtudjam.

De mint mondtam ez egy asszociációs játék. Legalábbis ahogy én beszélgetni szoktam, nem tudom ki mit csinál. Nincs vezérfonal! Ezért ha mindig csak én viszem tovább a gondolatmenetet bármire, akkor az első 10percben meghal az egész.

Ha a nő is ismerkedni akar és beszáll ebbe bármivel, akkor jót beszélgettünk.

De légyszi írd már le, kb mit várnál..

Csak egy pár mondatos párbeszédet, amire azt mondtad, hogy ez így nem sablon :D

2019. okt. 29. 13:23
 40/60 A kérdező kommentje:

32

Nem azzal vàrt. Randi közben eleve elvoltunk, nevettünk, egymasra voltunk hangolva, laza es nem kingörcsös komoly volt az egèsz es csak ugy veletlen ekszerüzket mellett kitalalta hogy nezzünk be mert maganak keres vmit es vett es erre nekem is vett hogy legyen egyforma nekünk :)

Spontàn jött az egész.

Örülök hogy valaki èrti is mire gondoltam a kérdéssel. Nem chip &deal fiukat keresek szorakoztatni gondolhatnàk a többiek is hogy nem erröl van szo

2019. okt. 29. 13:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!