Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli társaim, már bele gondoltatok, hogy mekkora retardáltak vagyunk?
A "párkapcsolati problémák" cimke alatti kérdéseketet olvasva jöttem rá erre a következtetésre.
Ilyen kérdések vannak, hogy:
- A barátom megvert, szakítsak vele?
- A barátom nem tisztálkodik, szakítsak vele?
- A barátom nem akar szexelni
- A barátom nem sportol
Ha még ezeknek a férfiaknak is van barátnőjük, akkor én förtelmesen retard lehetek :)). Az utolsó lány aki szakított velem, állítólag nem volt szerelmes. Talán büdösen, elhízva meg kellett volna verjem.
#10-es, te olvasol legalább vagy csak írod a sablon szövegedet?
"“mindegy csak legyen már nőm” mentalitás miatt, sírsz, hogy mások kapcsolatban vannak, mintha ez valami létszükséglet lenne"
Ezt hol olvastad?
"Rinyálsz a szingliség miatt"
Kijelentettem, hogy nem rinyálok. Nem is ez volt a célom.
Kicsit nehezebb kéne legyen a regisztráció erre az oldalra, hogy aki nem tud olvasni vagy szöveget értelmezni az regisztrálni se tudjon
"Valami meg fogja őket a másikban, de maga sem tudja, hogy mi"
Mer aztán a férfiak nagyon tudják mi fogja meg őket... A kisugárzás. A szikra. A nőiesség. A szépség. Elvont fogalmak. Legtöbb embernek halvány fogalma sincsen mi fogja meg őket, talán még mindig inkább a nők jobban tudják, mert többet elmezgetik a részleteket, és az embereket.
és honnan tudod, hogy a másik nem hogyan elemezget. Hirtelen átáll az agyad nőbe, ha férfi vagy, vagy férfiba, ha nő vagy?
Miféle élőlény vagy te? valami hibrid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!