Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli társaim, már bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli társaim, már bele gondoltatok, hogy mekkora retardáltak vagyunk?

Figyelt kérdés

A "párkapcsolati problémák" cimke alatti kérdéseketet olvasva jöttem rá erre a következtetésre.

Ilyen kérdések vannak, hogy:

- A barátom megvert, szakítsak vele?

- A barátom nem tisztálkodik, szakítsak vele?

- A barátom nem akar szexelni

- A barátom nem sportol

Ha még ezeknek a férfiaknak is van barátnőjük, akkor én förtelmesen retard lehetek :)). Az utolsó lány aki szakított velem, állítólag nem volt szerelmes. Talán büdösen, elhízva meg kellett volna verjem.

2019. okt. 28. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehát nem mindenki marad egyedülálló, arról már nem is beszélve, hogy itt nyilván nem azok fognak kérdezni, akiknek jól mennek a dolgaik, ezért erősen torz képet állítasz fel ezekből.
2019. okt. 28. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Hat szerintem ne ebbol a nepsegbol indulj ki... :D
2019. okt. 28. 21:52
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Azért mondjuk a fizikai erőszak, meg a sportolás hiánya nem igazán említhető egy lapon...
2019. okt. 28. 22:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Jóképű, tanult, sportot űző, humoros férfi vagyok, magas és jó kiállású. Szövegem is van. Szerinted miért nincs nőm?
2019. okt. 28. 22:04
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Ez van, kinek mi jut. Nekem a fh@szom kivan már attól hogy az összes lányról aki felkelti az érdeklődésemet előbb utóbb kiderül hogy foglalt. Ráadásul szerintem (de nyilván nem látom objektíven) a "riválisaim" az esetek többségen semmi extra hozzám képest, sőt.. de inkább nem ítélkezek. Jó persze van olyan akivel nem tudok versenyezni, mert eleve idősebb nálam x évvel, és már menő vállalkozó, de azért amikor álmaim nője mellett ilyen vizisikló vállú, gyíktestű bénát látok akkor el szoktam gondolkodni hogy wtf?? Mit csinálok rosszul? A másik nem jobb nálam semmivel és különben is annyi szingli csaj van, miért kell mindenkinek foglaltnak lenni aki nekem is tetszik? Moh
2019. okt. 28. 22:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert valami kiemelkedő kell a legtöbb nőnek. A környék legnagyobb dumása, vagy a legjobb fejszámolója akár. Valaki, aki kitűnik a többi 20 közül. Nem véletlen, hogy falun a legnagyobb földbirtokos, vagy a polgármester sosem sír, hogy "nem jut nő". A kiemelkedő valakinek persze lesznek sz_r tulajdonságai is , amik később derülnek ki. Pl a tehetséges "környékfocistája" lilára veri a csaj fejét mert épp kikapott a fradi. És akkor jönnek az általad említett kérdések.
2019. okt. 28. 22:16
 7/14 A kérdező kommentje:

Természetesen nem a gyakoris válaszolók az átlag de azért megmosolyogtat, hogy alap dolgok nem működnek a kapcsolatban és mégis a kérdés nem az, hogy "hogyan szaladjak el tőle?" hanem, hogy "szakítsak vele?".

Amúgy nem szándékom a nyavalygás, a kérdés is felém irányult. Saját magam tartom retardáltnak, nem a hölgyeket okolom a szingliségem miatt. Csupán viccesnek tűnt, hogy ilyen problémák mellett is kapcsolatban élnek egyesek és gondoltam nem csak én tartom így.

A 6-os válaszoló érdekes lehetséges indokot vetett fel. Talán én is kicsit unalmas vagyok és nem béna :)).

2019. okt. 28. 22:28
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Valószínűleg azokra a nőkre, akiknek ilyen jutott, rá se néznék. Vagy ha igen, hamar valami hasonló szintű kérdést írnál ki a másik oldalról. Akiknek ilyen problémáik vannak, azok nem véletlenül vonzzák be. Vagy csak abban az időszakban alkalmatlanok egy komolyabb kapcsolatra, vagy valami tartós defektjük van. Ilyeneket bármikor találhattok, csak semmire nem vezet.

És igen, én sem sírni járok ide, hogy de rossz nekem, mert egy gondoskodó, intelligens, humoros, és számomra nagyon vonzó párom van, aki egyenrangúként kezel, nem cselésként, vagy kapcarongyként, merthát ez nem olyasmi, amin szenvedni kell. Ha pedig valami problémám van, azt megbeszélem vele, nem pedig itt kérdezem meg az oldal névtelen közönségét. Főleg, mert egyszer sem volt a 4 év alatt olyan horderejű gond, amit 10 perc alatt ne oldottunk volna meg.

2019. okt. 28. 22:42
 9/14 anonim ***** válasza:
20%

A logika hiányzik a nőkből. Ösztönlények! Valami meg fogja őket a másikban, de maga sem tudja, hogy mi. Ez pont elég a kapcsolathoz és a csalódáshoz, viszont a zsák meg a foltja.

Szerintem az azonos az azonosat vonzza, meg miért is kellene neked ilyen hülyeagyú? Csak egy lyukért nem éri meg. Olyat a kezemmel is tudok formálni magamnak, ha érted mire gondolok. Értéket kell keresni! Nem szabad alább adni az igényekből.

2019. okt. 29. 00:55
 10/14 anonim ***** válasza:

Tényleg retardált vagy, de nem azért mert nincs nőd. Inkább az ilyen kétségbeesett “mindegy csak legyen már nőm” mentalitás miatt, sírsz, hogy mások kapcsolatban vannak, mintha ez valami létszükséglet lenne.

Aki szingli, nem azért az, mert nem lenne elég jó a nőknek, a pasik is válogatnak, te sem jönnél össze akármelyik lánnyal, vagy azokkal, akiket azok a férfiak megszereztek. Tehát nem értem mi bajod. Rinyálsz a szingliség miatt, de ha kapcsolatban lennél egy random nővel, akiről talán kiderül, hogy nem felel meg az igényeidnek, akkor meg már amiatt rinyálnál.

2019. okt. 29. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!